Slavenības
2022. gada 28. septembris, 10:56

"Otrs vienmēr grib tev to labāko," - mūziķis Jānis Šipkēvics par stipru attiecību noslēpumiem un dienesta romāniem

Jauns.lv

Mūziķim Jānim Šipkēvicam jeb Shipsea šogad iznāca populārs hits “Dienesta romāns”. Interesanti, ka šīs dziesmas sižets ir “balstīts uz patiesiem notikumiem”, jo tieši tā - kopā strādājot - viņš savulaik satuvinājies arī ar savu sieviņu Zani.

"Un tad izrādījās, ka tik daudz cilvēkiem patiesībā ir līdzīgi iepazīšanās stāsti, tik daudz paziņu man nāca klāt un teica – bet tas taču ir par mums!" tā telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā “Kad viņas satiekas" stāstīja Šipkēvics.

foto: Lūcija Rošāne
Zane un Jānis Šipkēvici.

Viņš tāpat atklāja kādu mazāk zināmu faktu - izrādās, ka lieta, kas Zanē Jāni savaldzinājusi visvairāk, ir viņas siltā balss. Vaicāts par stipru attiecību noslēpumiem, mūziķis uzskata, ka “galvenais ir paturēt prātā - otrs vienmēr grib tev to labāko. Ja arī rodas kāds pārpratums, kaut kas nenotiek, kā plānots, vienalga - otrs ir centies, ne jau speciāli to tā gribēja. Ja šī sajūta pazūd, attiecībās var rasties dziļāka plaisa."

Shipsea koncerts Dailes teātrī

Šovakar, 30. augustā, Dailes teātrī izskanēja mūziķa Jāņa Šipkēvica viens no soloprojekta “Shipsea” programmas “Apgaismo mani” papildkoncertiem.

gallery icon
104

Vēl ir svarīgi arī otram atvainoties, pat par sīkumiem. Tas ir tāds pieklājības un ētikas standarts, ko Šipkēvicu pāris vienmēr ievēro. Un ir svarīgi ir sveikt savu otru pusi visos iespējamos svētkos un arī vienkārši tāpat!

Shipsea un domubiedru koncerts

2018. gada 23. oktobrī jaunās mūzikas festivāla "Arēna" ietvaros VEF Kultūras pils lielajā zālē notika mūziķa Shipsea un viņa domubiedru ...

gallery icon
77