foto: Robert Deutsch-USA TODAY/Sipa US/ Vida Press
Leonardo Dikaprio šķīries no draudzenes, kura tikko nosvinējusi 25. dzimšanas dienu
Leonardo di Kaprio un Kamila Morona.
Slavenības
2022. gada 1. septembris, 06:31

Leonardo Dikaprio šķīries no draudzenes, kura tikko nosvinējusi 25. dzimšanas dienu

Jauns.lv

47 gadus vecais Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio izšķīries no savas draudzenes modeles Kamilas Moronas, ar kuru bija kopā piecus gadus. Zīmīgi, ka aktiera bijušo draudzeņu skaitā neviena nekad nepārsniedz 25 gadu vecumu. Morona savu 25. jubileju atzīmēja pirms pāris mēnešiem…

47 gadus vecais Kinoakadēmijas balvas laureāts un 25 gadus vecā skaistule savas attiecības “klusi” pārtrauca vasaras sākumā, otrdien laikrakstam “The Sun” pavēstījis kāds tuvs Leonardo di Kaprio paziņa.

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Holivudas zvaigznes jaunākā šķiršanās tikai apstiprina agrāk izteikto novērojumu, ka slavenais un talantīgais aktieris nekad nav publiski ticies ar sievietēm, kuras vecākas par 25 gadiem.

Vārdā nenosauktais aktiera paziņa laikrakstam apgalvo, ka di Kaprio un Morona atsvešinājušies tikai pēdējā laikā.

“Leo un Kamila pārtrauca attiecības vasarā,” norādījis informators. “Viņi nav naidīgi noskaņoti viens pret otru. Attiecības izira dabiski.”

Leonardo Dikaprio ar draudzeni modeli Kamilu Moroni pludmalē

gallery icon

Leonardo di Kaprio, kurš ir 22 gadus vecāks par Kamilu, ar modeli tika iepazīstināts jau 2008. gadā, kad meitene bija vien 12 gadus veca.

Viņus iepazīstināja Leo ilggadējais draugs aktieris Als Pačino, kurš savulaik bija kopā ar Kamilas māti Lusilu Solu. Jau kopš tā laika di Kaprio bija izveidojušās labas attiecības ar Kamilas ģimeni.

Par Leo un Kamilas romantiskajām attiecībām pirmo reizi plašākai sabiedrībai kļuva zināms ap 2017. gadu, pēc tam, kad aktieris bija pašķīries ar modeli Ninu Agdalu īsi pirms Kannu kinofestivāla. Sākotnēji aktiera un jauniņās modeles pārstāvji noliedza runas par to, ka viņi ir pāris.

Leonardo Dikaprio bijušās draudzenes

gallery icon

Runas no jauna uzvirmoja pēc gada, kad abi kopā apmeklēja Elenas Dedženeresas dzimšanas dienas ballīti un vēlāk bija manīti izrādām romantisku pieķeršanos “Coachella” mūzikas festivāla apmeklējuma dienās.

Vēlāk 2018. gadā kāds anonīms avots žurnālam “People” pastāstīja, ka attiecības kļuvušas ļoti nopietnas un abi “runājuši par saderināšanos”.

Paziņa apgalvoja, ka Leo “nekad tā nav mīlējis kādu meiteni”, un viņš pat apsverot iespēju radīt bērnus kopā ar savu jauno mīlestību.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Kamila Morona Kannu kinofestivālā 2019. gadā.

2019. gadā di Karpio centās darīt visu, lai publiski neapspriestu savu privāto dzīvi. Viņi abi ar Kamilu apmeklēja Kannu kinofestivālu, taču katrs devās uz citas filmas pirmizrādi un uz sarkanā paklāja ne uz brīdi nebija redzami kopā.

Vēlāk 2019. gada vasarā Kamila deva saviem faniem mājienu par attiecībām ar Leonardo un viņa interesi par ievērojami jaunākām sievietēm. Kamila sociālajos tīklos ievietoja romantisku foto ar Hamfriju Bogartu un viņa daudz jaunāko sievu Lorēnu Bekolu.

“Tāda mīlestība,” komentārā pie attēla rakstīja modele, lai gan daudzi fani viņu kritizēja par attiecībām ar daudz vecāku vīrieti.

“Mans Dievs, cilvēki ir tik ļauni un dusmu pārņemti pret cilvēkiem, par kuriem neko nezina,” vēlāk savos “Instagram” mazajos stāstos žēlojas Kamila. “Es ceru, ka šajā piektdienā cilvēki iemācīsies dzīvot ar nedaudz mazāku naidu un novirzīs savu laiku un intereses citur, jo dzīvot bez naida ir diezgan labi.”

Arī 2020. gadā pāris sekoja sevis izvēlētajam šablonam un uz sarkanā paklāja negāja kopā. Viņi šo nerakstīto likumu pārkāpa tā gada “Oskara” ceremonijas vakarā, kad sēdēja viens otram līdzās.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Leonardo di Kaprio un Kamila Morona "Oskara" balvu vakarā 2020. gada februārī.

Savukārt jau decembrī portāls “E! News” informēja, ka abi spēruši nozīmīgu soli savās attiecībās un uzsākuši dzīvot kopā zem viena jumta.

2020. gadā paparaci pat bija nofotografējuši Leonardo staigājam ar Kamilas adoptētajiem suņiem, kas mudināja fanus domāt, ka viņš tos ir pieņēmis kā savus.

Tā paša gada jūnijā aktieris redzēts pludmalē kopā ar savu tēvu un Alu Pačino, kuru Kamila uzskata par savu audžutēvu un saglabājusi sirsnīgas attiecības arī pēc Pačino šķiršanās no viņas mātes.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Kamila Sentropēzas pludmalē 2022. gada 22. augustā. Brīvdienās viņa bija devusies ar savu mammu Lusilu Solu.

Tagad Kamila pievienojusies di Kaprio bijušo draudzeņu sarakstam, kurā neviena meitene nav bijusi vecāka par 25 gadiem.

Kamila savu ceturtdaļgadsimta jubileju atzīmēja šā gada 16. jūnijā.

Leonardo di Kaprio draudzene pozē seksīgā bikini

gallery icon

Leonardo di Kaprio draudzenes satriecoši seksīgā fotosesija

gallery icon

Leonardo di Kaprio jaunā draudzene Alise Krauforde

gallery icon

Leonardo di Kaprio un Erina Hezertone

gallery icon

Aktiera Leonardo di Kaprio romantiskās brīvdienas Bora Bora salā kopā ar draudzeni Toniju Garnu

gallery icon