TV
2022. gada 25. augusts, 06:54

Šova "Ģimene burkā" zvaigznes Agritas jaunais pielūdzējs tomēr nav ideāls

Jauns.lv

Divdesmit gadus jaunāks, glīts, seksīgs, galants, uzmanīgs, dāvina rožu klēpjus un rīko romantiskus pārsteigumus, pieņem četrus otras pusītes bērnus un lieliski ar viņiem saprotas... Vieni vienīgi supersaldi raksturojumi kanāla "360TV" šova "Ģimene burkā" jaunajā sezonā līdz šim dzirdēti par Agritas Bindres-Blumenauas jauno kavalieri.

Bet vai arī jums jau radās aizdomas – pārāk skaisti, lai būtu patiesi? Vai tiešām ir iespējams, ka cilvēkam vispār nav neviena “melnumiņa”?

foto: Ekrānuzņēmums
Agrita par sevi atzīst, ka viņai ir “raksturiņš” un ar viņu nav viegli, un tā nu mīlnieku pāra pirmais kašķis izceļas burtiski ne par ko.

Tomēr ne – dzīve ir dzīve un pamazām arī jaunais Jānis sāk atklāt sava rakstura spurainās puses. Agrita par sevi atzīst, ka viņai ir “raksturiņš” un ar viņu nav viegli, un tā nu mīlnieku pāra pirmais kašķis izceļas burtiski ne par ko. Agrita māca meitai braukt ar velosipēdu, Jānis bilst, ka tas agregāts mazajam augumiņam ir par lielu, un Agrita aizsviltas – sak, ko viņš iedomājas, ka es visus šos gadus savus bērnus neesmu pratusi audzināt?

Un te izrādās, ka Jānis ir no tiem, kas ātri apvainojas un ilgi neatsaucas kontaktiem. Izskatās gandrīz, ka Agritas pagalmā sabozies stāv vēl viens bērns. “Nē, nu tā tas neies. Tas viss man atsauc atmiņā attiecības ar manu vīru, un ne tās labākās dienas. To es otrreiz negribu, paldies! Es esmu lielās pārdomās, ko darīt tālāk. Es vispār vīriešus vairs nesaprotu!” – Agrita ir grūtas izšķiršanās priekšā.

Saka jau, ka sieviete neapzināti piesaista līdzīga tipa vīriešus, kamēr vien nav kardināli mainījusies pati. Vai tiešām Agrita vēl nav mainījusies pietiekami?