Slavenības
2022. gada 12. augusts, 21:18

Pēc nedēļas komā mirusi Holivudas zvaigzne Anna Heša

Jauns.lv

Pēc 5. augustā notikušās avārijas samaņu nav atguvusi un pēc nedēļas, kas pavadīta komā, 53 gadu vecumā mirusi Holivudas aktrise Anna Heša.

Heša tika hospitalizēta pagājušajā piektdienā pēc tam, kad viņa ar savu automašīnu ietriekusies kādā mājā Rietumlosandželosā. Viņa guva smagus apdegumus, kad viņas vadītais "Mini Cooper" pēc avārijas aizdegās.

foto: AFP/Scanpix
Vieta, kur avarēja Hešas automašīna

Tika ziņots, ka aktrise tikai dažas minūtes pirms avārijas netālu esošajā daudzdzīvokļu kompleksā jau bijusi iesaistīta kādā citā negadījumā.

Novērošanas kameras fiksētajā video redzams, kā Hešas automašīna pirms avarēšanas milzīgā ātrumā traucas pa ielu.

Ziņas par aktrises nāvi apstiprināja viņas ģimene, kura jau iepriekš pauda, ka aktrises atveseļošanās esot "maz ticama". Heša tika turēta, pieslēgta dzīvību uzturošajām iekārtām, lai noteiktu, vai iespējams ziedot viņas orgānus.

Daudzi cerēja, ka Heša atveseļosies, jo notikuma vietā strādājošie ugunsdzēsēji stāstījuši, ka aktrise ar viņiem spējusi runāt. Vēl 5. augustā aktrises pārstāvji sacījuši, ka viņa atrodas slimnīcā "stabilā stāvoklī", bet 8. augustā sievietes veselības stāvoklis strauji pasliktinājies, un viņa ieslīgusi komā.

Anna Heša plašāku atpazīstamību ieguva deviņdesmitajos gados, kad filmējās tādās filmās kā "Psycho" (1998), "Donnie Brasco" (1997) un "Cedar Rapids" (2011).

Vēl 2020. gadā Heša piedalījās ASV šovā "Dejo ar zvaigzni".

2001. gadā Heša publicēja memuārus "Call Me Crazy", kuros atklāja savu smago bērnību, uzaugot kā jaunākajai piecu bērnu ģimenē.

1997. gadā Heša uzsāka attiecības ar pazīstamo šovu vadītāju Elenu Dedženeresu, un tās ilgušas trīs gadus. 2001. gadā Heša apprecējusies ar operatoru Kolmanu Lafūnu, laulībā, kas vēlāk šķirta, dzimis dēls. Savukārt 2009. gadā Heša laidusi pasaulē dēlu no aktiera Džeimsa Tapera.