Slavenības
2022. gada 10. augusts, 16:45

Meitenīte uzaicina princi Džordžu uz dzimšanas dienu un saņem sirsnīgu atbildi no pašiem Kembridžas hercogiem

Jauns.lv

Princis Džordžs ir ļoti populārs! Kamēr pieaugušie briti ar sajūsmu tver katru jaunumu par hercogieni Ketrīnu, jaunā paaudze uz "pjedestāla" liek Kembridžas hercogu bērnus. Nesen, piemēram, princis Džordžs saņēmis ielūgumu uz kādas meitenītes dzimšanas dienas svinībām. Aizkustinātie prinča vecāki mazajai dāmai nosūtījuši atbildi, ar kuru sociālajos tīklos padalījusies viņas mamma.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Ketrīna skolniecei nosūtījuši aizkustinošu atbildi uz viņas vēstuli, kurā meitene uz savu dzimšanas dienu bija ciemos ielūgusi princi Džordžu.

foto: Dave Shopland/Shutterstock/ Vida Press
Princis Džordžs ar vecākiem Kembridžas hercogienei Ketrīnu un princi Viljamu.

Ar šo mīlīgo vēstuli, kuru ģimene saņēmusi no pašas Kensingtonas pils, vēlāk savā “Twitter” kontā padalījusies mazās gaviļnieces mamma ar lietotājvārdu @xxAimeeRoxyxx.

Lai gan karaliskais pāris pieklājīgi atteicis ielūgumu, princis Viljams un hercogiene Ketrīna neslēpj, ka bijuši “dziļi aizkustināti” par viņu dēlam izrādīto godu.

Princese Šarlote un princis Džordžs ar vecākiem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2022. gadā

gallery icon
20

Kensingtonas pils atbildes vēstulē teikts sekojošais: “Kembridžas hercogs un hercogiene lūdza pateikties jums par vēstuli, kurā ielūdzāt princi Džordžu uz savu sesto dzimšanas dienu. Es atvainojos, ka atbilde aizņēma tik ilgu laiku.”

“Viņu Karaliskās Augstības bija ārkārtīgi pateicīgas par jūsu laipno ielūgumu. Rūpīgi izvērtējot iespējas, man ar nožēlu jāsaka, ka viņu Karaliskajām Augstībām, kaut nelabprāt, tomēr ir jums jāatsaka. Taču es ceru, ka jūs izbaudījāt savu dzimšanas dienu.”

Karaliene Elizabete II uz Bakingemas pils balkona tērzē ar mazmazdēlu princi Džordžu

Karaliene Elizabete II uz Bakingemas pils balkona tērzē ar mazmazdēlu princi Džordžu.

gallery icon
8

“Kembridžas hercogs un hercogiene bija dziļi aizkustināti, ka jūs pielikāt pūles, lai uzrakstītu viņu dēlam princim Džordžam.”

“Tas tiešām bija ļoti pārdomāti no jums, un viņu Karaliskās Augstības man lūdza, lai nosūtu jums visdziļāko pateicību un vislabākos vēlējumus.”

Kembridžas hercogi ar dēlu princi Džordžu apmeklē futbola spēli 2021. gada jūnijā Londonā

gallery icon
7

Princim Džordžam, viņa māsai princesei Šarlotei un brālim princim Luisam nākamās nedēļas būs ļoti aizņemtas. Izskanējusi informācija, ka Kembridžas hercogu ģimene šovasar gatavojas pārcelties no Londonas uz Vindzoru.

Izteikti pieņēmumi, ka par dzīvesvietas maiņu viņi izšķīrušies, lai būtu tuvāk karalienei, kura dzīvo Vindzoras pilī, kā arī tuvāk Ketrīnas vecākiem Kerolai un Maiklam Midltoniem, kuri mitinās Baklberijā, Berkšīras grāfistē.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Dzīvojot Vindzorā, Džordžam, Šarlotei un Luisam būs vairāk iespēju baudīt savas iecienītās āra aktivitātes, kuru skaitā ir peldēšana, futbols un teniss. Ģimene dzīvošot četru guļamistabu savrupnamā Adelaides kotedžā, kas atrodas uz Vindzoras pilij piederošās zemes.

Princis Džordžs un karaliene Elizabete II

gallery icon
15