foto: Publicitātes
Šovam "Ģimene burkā" pievienojas atraktīvā "tiktokeru" Bušu ģimenīte
“Ģimene burkā” jaunajā sezonā attiecības ar “vēlmju burkas” palīdzību centīsies uzlabot rīdzinieki Diāna un Oskars Buši ar meitu Amēliju un dēlu Marku.
TV
2022. gada 4. augusts, 16:56

Šovam "Ģimene burkā" pievienojas atraktīvā "tiktokeru" Bušu ģimenīte

Jauns.lv

Ar skaļiem jaunumiem rudens sezonu izziņo realitātes šovs "Ģimene burkā". Šovam pievienojas jauna ģimene - humorīgie Buši no Rīgas, kuri ar "vēlmju burkas" starpniecību cer noturēt savstarpējo emocionālo līdzsvaru un iemācīties sadzīves problēmu gūzmā starp "pamperiem" un bērnu niķiem atrast vairāk laika viens otram.

Ģimenē aug divi mazuļi, tāpēc nemitīgajā kņadā Diāna un Oskars Buši attiecības atstājuši novārtā, taču, par laimi, nav zaudējuši piparoto humora izjūtu un asprātīgo skatījumu uz ģimenes ikdienu.

Tāpat kaislības nerimst Bindru-Blumenauu ģimenes galvas Agritas mīlas dzīvē - viņa nonākusi attiecību krustcelēs starp diviem Jāņiem. No tiem viens ir “bez piecām minūtēm” šķirtais vīrs, bet otrs - par enerģisko sievieti krietni jaunākais sirdsāķītis, ar kuru jūtas uzplaukušas pavisam nesen. Vai gadi var kļūt par šķērsli mīlestībai? Kā neļaut pagātnei izjaukt laimi nākotnē

Tikmēr Uģis Kuģis ar sieviņu pošas plašākai sabiedrībai atklāt to, kas interesē visus - kādu neparastu vārdu krišnaītu ģimene devusi savam jaundzimušajam dēlēnam? Un kā tikt galā ar vecākā dēla greizsirdību, kura sagādā arvien lielākas galvassāpes? Rūpes, romantika, strīdi, bet pāri visam – ģimenes laime - “Ģimene burkā” jaunā sezona jau no 8. augusta darbadienās plkst. 17.45 un 20.25 kanālā "360TV", kā arī jebkurā ērtā laikā internetā "Tet+".

"Tet" 2022. gada rudens sezonas prezentācija

2022. gada 3. augustā notika "Tet" rudens sezonas prezentācijas pasākums.

gallery icon
81

“Ģimene burkā” jaunpienācēji – populārie “tiktokeri” Buši no Rīgas

“Ģimene burkā” jaunajā sezonā attiecības ar “vēlmju burkas” palīdzību centīsies uzlabot rīdzinieki Diāna un Oskars Buši ar meitu Amēliju un dēlu Marku.

foto: Publicitātes
“Ģimene burkā” jaunajā sezonā attiecības ar “vēlmju burkas” palīdzību centīsies uzlabot rīdzinieki Diāna un Oskars Buši ar meitu Amēliju un dēlu Marku.

Buši ir aktīvi “jūtuberi” un “tiktokeri” ar vairākiem tūkstošiem sekotāju. Diāna ir pilna laika mamma abiem mazajiem, kas nāca pasaulē teju viens aiz otra, tāpēc, kā smejas simpātiskā sieviete, viņa pat vairs neatceras, kad būtu vienatnē baudījusi kafijas krūzi.

Lai kaut nedaudz izrautos no ģimenes ikdienas, Diāna fotografējas kā “plus size” modele, bet Oskars filmē un fotografē kāzas.

Lai arī Buši ir kopā jau gana ilgu laiku, abiem ir diezgan dažādi raksturi – sieva ir emocionāla un ekspresīva, savukārt vīrs absolūti nosvērts un mierīgs. Vai abiem izdosies ikdienas kņadā rast vairāk laika sev? Kā nepazaudēt saikni, audzinot mazus bērnus? Buši “Ģimene burkā” skatītājiem sola ne mazums jautru brīžu – jo abu lieliskā humora izjūta ir tā īpašā odziņa, kas vieno citādi tik dažādos Diānu un Oskaru.

Agrita mīlas krustcelēs – cīnīties par pajukušajām attiecībām vai mesties jaunās?

Pēc kuņģa samazināšanas operācijas un atbrīvošanās no liekajiem kilogramiem četru bērnu māmiņa Agrita burtiski uzplaukusi no jauna – ap viņu spieto pielūdzēji, un sieviete izskatās tik labi kā nekad iepriekš.

foto: Publicitātes
Pēc kuņģa samazināšanas operācijas un atbrīvošanās no liekajiem kilogramiem četru bērnu māmiņa Agrita burtiski uzplaukusi no jauna

Vizuālās pārvērtības nav palikušas nepamanītas arī Agritas no ģimenes aizgājušajam vīram Jānim, kurš izrādījis vēlmi atjaunot kontaktu ar sievu un bērniem. Abi pat vairākas reizes satikušies, un, pēc Agritas teiktā, Jānis atzinies viņai mīlestībā, taču nezināmu iemeslu dēļ drīz vien pieprasījis sākt laulības šķiršanu. Agrita ir neizpratnē par šādām krasām pārmaiņām Jāņa attieksmē un spēj to izskaidro tikai ar redzēto sociālajos tīklos, kur Jānis dižojas ar savu jauno mīlestību. Mulsumu rada arī kādas zīlnieces teiktais, ka Agrita un Jānis atradīšot ceļu viens pie otra.

Tiesa, šīs peripetijas nekādi neattur Agritu veidot jaunas attiecības – ar krietni jaunāku puisi, kuru Agritas dēls Marks jau sauc par tēti. Kā pēc smagās šķiršanās rast spēku veidot savu dzīvi no jauna? Kā attiecību līkločos pēc iespējas pasargāt bērnus no liekiem pārdzīvojumiem? Kā nepazaudēt saikni ar pusaugu meitu, kura uzplaukusi kā jauna dāma? Šos jautājumus Agrita jaunajā sezonā risinās kopā ar “Ģimene burkā” skatītājiem.

Divu dēlu tētis Uģis Kuģis grūtībās – kā tikt galā ar trīsgadnieka greizsirdību?

Pēc otrā dēla piedzimšanas Uģis Kuģis ar sieviņu Lindu vasaru aizvadījuši, dalot uzmanību starp vecāko dēlu Tamalu un viņa jaunpiedzimušo brālīti.

foto: Publicitātes
Uģis Kuģis un viņa ģimene.

Uģis atzīst, ka otrā bērniņa aprūpē piedalās vairāk nekā tad, kad pasaulē nāca Tamals, taču izaicinājumu abiem rada trīs gadus vecā dēla greizsirdība uz mazo brālīti. Kaut arī abi vecāki par tās izpausmēm runā ar smaidu, viņi nenoliedz, ka Tamala uzvedība arvien biežāk rada papildu grūtības.

Tostarp jaunie apstākļi ģimenē nav mazinājuši Uģa apņemšanos iegūt autovadītāja apliecību. Vasaras laikā viņš ir nokārtojis autoskolas eksāmenus un tagad gatavojas CSDD eksāmeniem. Tāpat ģimene jau pirmajās “Ģimene burkā” sērijās atklās, cik neparastu vārdu devuši savam jaunākajam dēlam un ļaus ielūkoties ekskluzīvos kadros no košā krišnaītu vārda došanas rituāla - uguns ceremonijas.