Krievijā izsmej Maksima Galkina koncerttūri pa Latviju
foto: Instagram
Maksims Galkins
Slavenības
2022. gada 20. jūlijā, 11:45

Krievijā izsmej Maksima Galkina koncerttūri pa Latviju

Jauns.lv

Pēc karadarbības uzsākšanas Ukrainā Maksims Galkins aizbrauca no Krievijas un pārcēlās uz Izraēlu, kur sāka sniegt koncertus. Vasaru mākslinieks ar ģimeni pavada Jūrmalā, no kurienes plāno izbraukt uz priekšnesumiem gan Latvijas pilsētās, gan kaimiņvalstīs.

Krievijā izsmej Maksima Galkina koncerttūri pa Lat...

Tomēr Krievijas iedzīvotājiem, kuri visādi cenšas nomelnot bijušo mīluli, šķiet smieklīgs viņa uzstāšanās pašreizējais "vēriens". Krievu žurnālists un propagandists Mihails Šahnazarovs izsmējis humorista koncerttūri savā "Telegram" kanālā.

"Kad afišā ieraudzīju Roju, pārsteigumam robežas nebija. Roja ir zvejnieku ciems Latvijā, kas pazīstams ar leģendāro alus uzkodu "Rojas delikatese". Bet! Godīgi sakot, es domāju, ka šis ciems vairs nepastāv.

Ak, nē! Tur dzīvo pusotrs tūkstotis cilvēku. Ņemot vērā faktu, ka šo ciemu apdzīvo tikai un vienīgi latvieši, var iedomāties programmas piepildījumu," pavīpsnāja Šahnazarovs.

Jau 2022. gada februāra beigās, drīz pēc Krievijas sāktā kara Ukrainā, šovbiznesa zvaigznes Maksims Galkins un Alla Pugačova ar bērniem pārcēlās uz Izraēlu, tādējādi demonstrējot, ka nepiekrīt savas valsts izraisītajai agresijai Ukrainā. 

Iepriekš Maksima Galkina sieva Alla Pugačova žurnālistiem teikusi, ka Krievijā atgriezīsies septembrī, jo bērniem tad sāksies skola.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimene 2018. gadā Jūrmalā

Maksims Galkins Dzintaru koncertzālē uzjautrina Paulu, Vaikuli, Krūmiņu un citus apmeklētājus

Piektdienas vakarā Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins. Koncerta apmeklētāju ...