Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Cilvēku masas dodas vērot "Imagine Dragons" koncertu Mežaparkā

Mežaparka Lielajā estrādē trešdien pasaules koncertturnejas "Mercury World Tour" laikā uzstājās ASV grupa "Imagine Dragons".

Mūzika

FOTO: cilvēku masas lietū dodas vērot "Imagine Dragons" koncertu Mežaparkā

Jauns.lv / LETA

Mežaparka Lielajā estrādē trešdien pasaules koncertturnejas "Mercury World Tour" laikā uzstājās ASV grupa "Imagine Dragons".

FOTO: cilvēku masas lietū dodas vērot "Imagine Dra...

Par spīti lietainajam laikam uz brīvdabas koncertu devās liels daudzums mūzikas cienītāju. Lai nokļūšanu uz un no koncerta padarītu ērtāku, SIA "Rīgas satiksme" norīkojusi 11. tramvaja papildreisus.

Grupa "Imagine Dragons" ir sevi pierādījusi kā viena no spēcīgākajām koncertgrupām. Apvienības koncerti ir kā muzikāls piedzīvojums, kur rokmūzika sastopas ar hiphopu, folkmūzikas un elektronikas elementiem.

Grupa ir saņēmusi 53 prestižus mūzikas apbalvojumus un 160 nominācijas piecu izdoto albumu ietvaros. "Imagine Dragons" ir ieguvuši arī trīs "American Music Awards" balvas, deviņas "Billboard Music Awards" balvas, "Grammy Award" apbalvojumu par labāko rokmūzikas izpildījumu, "MTV Video Music Award" balvu un "World Music Award" balvu kā labākā rokmūzikas grupa.

2014.gadā grupa tika nominēta četrpadsmit "Billboard Music Awards" balvām, tostarp uzvarot kategorijā kā "Gada labākā grupa", un 2018.gadā vienpadsmit "Billboard Music Awards" balvām, saņemot apbalvojumu par "Gada labāko albumu".

“Imagine Dragons” uzstāšanās “Positivus” Salacgrīvā