Slavenības
2022. gada 18. maijs, 07:17

Žurnālists novērtējis Meganas Mārklas izredzes kļūt par ASV prezidenti

Jauns.lv

Megana Mārkla drīzumā varētu sākt politisko karjeru. Saseksas hercogiene ir apņēmības pilna kandidēt uz ASV prezidenta amatu. Tomēr pēc žurnālista Maikla Dītona domām, darbošanās lielajā politikā viņai varētu nebūt pa spēkam.

“Viņas [Meganas] kandidatūra būtu dāvana Donaldam Trampam vai jebkuram citam republikānim. Viņa būtu ideāla konkurente, jo atbilst 21. gadsimta demokrātu negatīvajam stereotipam. [Pirmsvēlēšanu kampaņas laikā] republikāņi viņu dēvētu par izlutinātu un apmaksātu elites pārstāvi,” norādījis žurnālists.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Invictus Games” 2022. gada aprīlī

gallery icon
14

Dītons uzskata, ka Megana, visticamāk, nespēs uzvarēt prezidenta vēlēšanās. “Kā britu karaliskās ģimenes pārstāve viņa vienmēr bija uzmundrinoša pūļa ieskauta.”

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25

“Lai kurp viņa ietu, no viņas vienmēr prasīja smaidīt un māt ar roku. Ja viņa domāja, ka tas ir grūti, pagaidiet, līdz viņa uzzinās, ko nozīmē būt par politiķi. Politiķim ir nepieciešama āda, kas biezāka nekā bankas glabātuves durvis,” komentējis Maikls Dītons.

Princis Harijs ar draugiem Džo un Džilu Baideniem

gallery icon
31

Diskusija par Meganas iespējamo iesaistīšanos politikā sekojušas pēc tam, kad pašreizējā ASV prezidenta Džo Baidena māsa Valērija Baidena Ouvensa izteikusies, ka Mārklai vajadzētu pievienoties Demokrātu partijai, jo viņai no “dabas dots” būt par labu prezidenta amata kandidāti.  Baidena uzskata, ka Saseksas hercogiene būtu laipni gaidīta politiķu aprindās, turklāt tas būtu nozīmīgs solis, lai aizvien vairāk sieviešu iesaistītos augstākā līmeņa politikā Amerikas Savienotajās Valstīs.

foto: Jasper Colt-USA TODAY/Sipa USA/ Vida Press
ASV prezidenta Džo Baidena māsa politiskā stratēģe, kampaņu vadītāja un bijusī pedagoģe Valērija Baidena Ouvensa.