Slavenības
2022. gada 30. aprīlis, 07:40

"99% cilvēku cieš no zaudējumiem, traumām vai bēdām": princis Harijs turpina apmeklēt psihoterapiju

Jauns.lv

Nevienam nav noslēpums, ka Meganai Mārklai ir ļoti liela ietekme uz princi Hariju. Karaļnama eksperti atceras, kā pirms kāzām viņa līgavainim ieteikusi ļoti striktu diētu, kuras rezultātā princis nokritās svarā par trim kilogramiem. Megana rūpējas ne tikai par vīra fizisko veselību, bet arī par garīgo labsajūtu.

Nesen podkāstā “Masters of Scale” princis Harijs sarunājās ar kompānijas “Linkedln” līdzdibinātāju Rīdu Hofmanu. Viņi diskutēja par garīgo veselību. Saseksas hercogs sarunas laikā norādīja, ka apmeklē psihologu un jau ir pamanījis lielu atšķirību britu un amerikāņu pieejā terapijai.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Invictus Games” 2022. gada aprīlī

gallery icon
14

“Rīd, jums ir pilnīga taisnība par kultūras atšķirībām, tās ir milzīgas. Šeit, Kalifornijā, jūs, piemēram, sakāt: “Es lūgšu savam terapeitam piezvanīt jūsējam.” Tajā pašā laikā Lielbritānijā tas izklausās šādi: “Kāds vēl psihoterapeits? Kura psihoterapeits? Man nav psihoterapeita. Es nekad neesmu runājis ar psihoterapeitu,”” tā princis pastāstīja par savu bērnības lielāko traumu.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

“99% cilvēku uz planētas Zeme cieš no viena vai otra veida zaudējumiem, traumām un bēdām. Nav svarīgi, cik vecs jūs esat, taču vairums no mums jaunībā izjutuši lielāko daļu tā visa, un par to esam aizmirsuši. Taču ķermenis neaizmirst, ķermenis šo informāciju saglabā,” norāda Harijs.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Harija māte princese Diāna traģiski gāja bojā autoavārijā Parīzē 1997. gada 31. augustā. Tobrīd viņas jaunākajam dēlam bija tikai 13 gadu.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Kā stāsta princis, viņš ne reizi vien bijis gatavs pārtraukt terapiju, taču tagad viņam ir liels stimuls tikt galā ar visām savām problēmām: tā ir viņa sieva Megana Mārkla un viņu abi kopīgie bērni. Pirms gada intervijā Oprai Vinfrijai viņš stāstīja, ka sieva atbalsta princi viņa vēlmē stabilizēt emocionālo stāvokli un regulāri apmeklēt terapijas seansus. Tieši vēlme nepazaudēt Meganu mudinājusi Hariju nepārtraukt konsultāciju apmeklējumu. Princis bija pārliecināts – ja viņš “neizārstēsies un nemainīsies, viņš pazaudēs šo sievieti”.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13