Slavenības
2022. gada 20. aprīlis, 06:37

Princis Harijs un Megana Mārkla uzaicināti kāpt uz Bakingemas pils balkona karalienes platīna jubilejā

Jauns.lv

Uzticami avoti vēsta, ka Lielbritānijas karaliene "pasniegs olīvu zaru" Saseksas hercogiem. Princis Harijs un Megana Mārkla karalienes valdīšanas platīna jubilejas pasākumos tikšot uzņemti ģimenes lokā.

Izskanējusi informācija, ka princis Harijs ar sievu Meganu būšot “aicināts” pievienoties karaliskajai ģimenei uz Bakingemas pils balkona karalienes Elizabetes II jubilejas svinīgās parādes laikā. Zinātāji apgalvo, ka Viņas Majestāte gatava karaļnamu pametušajiem Saseksiem “pasniegt olīvu zaru” šajā svētku reizē. Proti, karaliene vēloties, lai mazdēls ar sievu piedalās pasākumos kopā ar ģimeni.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

37 gadus vecais princis, kurš pērn publiski izteica ne vienu vien skandalozu un neglaimojošu atklāsmi par karaļnamu, visticamāk, varēs pievienoties ģimenei. Ja Saseksas hercogu pāris ieradīsies uz karalienes valdīšanas platīna jubileju, tad viņi piedalīsies svinīgajā parādē, kuru vēros no Bakingemas pils balkona, kā arī apmeklēs pateicības dievkalpojumu Svētā Pāvila katedrālē Londonā.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Tā esot karalienes “kvēlākā vēlēšanās” - redzēt visu ģimeni atkal kopā, informē izdevums “Express”. Lielbritānijas galva vēlas, lai Saseksi pievienotos viņai uz pils balkona.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Ziņa par šādu lēmumu seko pēc tam, kad Saseksas hercogi slepus esot satikuši princi Čārlzu un karalieni īsi pirms došanās uz Hāgu, kur plāno piedalīties “Invictus Games” pasākumos.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Izdevuma “Majesty Magazine” galvenā redaktore un karaļnama biogrāfe Ingrida Sevarda gaidāmo vizīti raksturo kā “olīvu zara pasniegšanu no karalienes puses”, kā arī “brīnišķīgu iespēju kliedēt nesaskaņas”.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Karaļnama biogrāfe Ingrīda Sevarda.

Viņa norādījusi: “Pēc visa notikušā Harijam un Meganai bija nepieciešams krietni saņemties, lai dotos uz Vindzoru.” Eksperte piebildusi, ka Zaļā ceturtdiena ir ļoti īpaša karalienei un tā simbolizē piedošanu, turklāt karaliene neesot no tiem cilvēkiem, kas tur ļaunu prātu.

Sevarda tic, ka Elizabete II Hariju un Meganu “laimīgi sagaidījusi atplestām rokām”.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25