Slavenības
2022. gada 14. marts, 22:30

"Greznību zaudēt es nebaidos, ko citu gan..." Maksims Galkins asi atbild nelabvēļiem

Jauns.lv

Publiskiem cilvēkiem pierast pie kritikas nav nemaz tik vienkārši. Retie zvaigžņu izteikumi, īpaši politiskie, saņem pozitīvas atsauksmes. Taču gadījumā ar Krievijas slavenību Maksimu Galkinu, kā arī viņa ģimeni, interneta komentētāji pārsvarā izpauž tikai negācijas.

Kļuvis zināms, ka zvaigžņu pāris ar bērniem apmetušies Izraēlā. Ilgu laiku mākslinieks un primadonna klusēja, līdz publicēja video savos soctīklos.

Video ziņojumā Alla paziņoja, ka brauciens uz Izraēlu bija vajadzīgs tam, lai nodarbotos ar veselību. Primadonna tāpat piebilda, ka Krievijā viņa noteikti atgriezīsies. Tikmēr Maksims Galkins nevarēja ilgstoši atvairīt kritiku.

Vairumā gadījumu Maksims atbild nelabvēļiem savā ierasti humoristiskajā manierē. Piemēram, īpaši dusmīgajiem ieteica "padzert akas ūdeni".

Bet uz vārdiem, ka viņa koncerti vairāk nevienam nav vajadzīgi, Galkins optimistiski paziņoja, ka uzstāsies "spoguļa priekšā".

Tomēr daži apvainojumi mākslinieku aizķēra vairāk... Tādās reizēs viņš atbildēja jau daudz nopietnāk. Piemēram, kāda "Instagram" lietotāja paziņoja, ka pie greznības pieradušajam Maksimam tagad būs ļoti, ļoti grūti.

"Paklausieties, viedais lietotāj ar slēgto profilu un vienu publikāciju, es neesmu pieradis pie greznības, es esmu pieradis godprātīgi strādāt. Visu savu greznību es esmu nopelnījis, bet dzīvoju ne tādēļ. Pazaudēt es baidos nevis bagātību, bet sirdsapziņu," uzrakstīja Galkins.

foto: Instagram

Cits lietotājs soctīklos apvainoja Maksimu tajā, ka viņš tikai piesedzas ar cīņu par mieru. It kā patiesībā Pugačovas vīrs vienkārši uztraucas par savu īpašumu ārpus robežas.

Pēc šī cilvēka domām, Galkina neesamību Krievijā patiesībā maz kas ievēro. Un šajā gadījumā Maksims atbildēja asi, lai gan daudz lakoniskāk: "Skumjais ar jums jau ir noticis."

Maksims Galkins Dzintaru koncertzālē uzjautrina Paulu, Vaikuli, Krūmiņu un citus apmeklētājus

Piektdienas vakarā Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu solo koncertu uzstājās Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins. Koncerta apmeklētāju ...

gallery icon
166