Slavenības
2022. gada 6. marts, 17:41

"Esam liecinieki tam, ka top vēsture," teic Marija Naumova, aicinot vienoties lūgšanās

Jauns.lv

Šajās briesmu pilnajās dienās mēs visi esam liecinieki tam, ka top vēsture, sociālajos tīklos vēsta dziedātāja Marija Naumova. Viņa aicina iespēju robežās palīdzēt tiem, kam šis atbalsts ir vajadzīgs, kā arī aicina visus vienoties kopīgās lūgšanās.

"Mūsu spēkos nav neko mainīt vai apturēt, lai vai kā mēs to vēlētos. Mēs varam līdzcietīgi vērot un katrs savās iespēju robežās palīdzēt tiem, kam šis atbalsts ir vajadzīgs. Taču man šķiet, ka ir vēl kāda brīnišķīga iespēja palīdzēt. Apvienojot mūsu visu domu spēku vienā enerģijas plūsmā. Lai nosūtītu Visumam miera vēstījuma lūgsnu. Lai miers Ukrainā, visā pasaulē un mūsu valstī," stāsta Naumova.

Līdz brīdim, kad Ukrainā iestāsies miers, viņa aicina katru vakaru pulksten 21.00 pievienoties lūgšanā, meditācijā vai labu domu sūtīšanā.

"Tas viss ir viens un tas pats. Tā ir milzīga enerģija, kas spēj radīt neiespējamo," teic dziedātāja.

Viņa norāda, ka vēlas pēc iespējas ātrāk redzēt skaidras debesis virs Ukrainas. "Pat vislielāko ļaunumu pasaulē var uzvarēt vēl lielāka mīlestība. Tas ir tas, kas ir vajadzīgs - atvērt sirdi viens otram. Mēs visi esam tik ļoti saistīti. Mēs esam viens vesels. Kamēr mēs visi to nesapratīsim, miera nebūs. Cilvēce karo tikai tāpēc, ka karo sirdīs. Mēs nemākam mīlēt. Ir laiks to iemācīties. Es no visas sirds vēlos, lai pēc iespējas ātrāk virs Ukrainas ir tīras debesis. Lai ir miers visā pasaulē, lai ir miers Latvijā. Un galvenais - miers mūsu sirdīs."

Kā ziņots, Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien, 24. februārī, teica negaidītu runu Krievijas televīzijā, paziņojot par "militāru operāciju" Ukrainā un aicinot Ukrainas armiju "nolikt ieročus".

Visā pasaulē kopš 24.februāra notiek plašas protesta akcijas pret Krievijas uzsākto karu pret Ukrainu.

Tūkstoši Rīgā piedalās gājienā Ukrainas atbalstam un pret Putinu 2022. gada 5. martā

Tūkstoši Rīgā piedalās gājienā Ukrainas atbalstam un pret Putinu 2022. gada 5. martā.

gallery icon
106

Ukrainas brīvības cīņu pirmās septiņas dienas

Pagājušas septiņas dienas, kopš Krievijas agresijas Ukrainā.

gallery icon
40

Kara sāpes un izmisums: cilvēki Ukrainā spiesti pamest mājas un savus mīļos

gallery icon
39