Simsonam pludmales monstrs, Virsnītei elektro velosipēds. FOTO
Armands Simsons ar jauno pludmales velosipēdu “Panzer”, viņa meitas Patrīcija Paula (8 gadi), Einja Pola (6) un Heidija Petra (2) un sieva Iveta Rīgas velomaratonā.
Slavenības
2015. gada 13. jūnijs, 18:30

Simsonam pludmales monstrs, Virsnītei elektro velosipēds. FOTO

Jauns.lv

TV raidījuma “Superbingo” vadītājs Armands Simsons sev sarūpējis iespaidīgu pludmales divriteni, savukārt TV raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāju Kristīni Virsnīti vīrs vizina kravas elektro velosipēdā.

Armandam pirms pieciem gadiem nozaga velosipēdu, bet tikai šovasar viņš nolēma iegādāties jaunu. Iemesls tam bija vēlme kopā ar visu ģimeni izbraukt Rīgas velomaratonā. Izvēloties divriteni, Armands noskatīja iespaidīgo “Pancer” pludmales braucamrīku ar neparasti platām riepām.

Kāpēc tieši šis velomonstrs? “Tas ir stilīgs, ne tāds kā visiem citiem. Neordinārs, tāpat kā pats Simsons,” paskaidro Armands, sakot, ka viņu piesaistīja ne tikai velosipēda izskats, bet arī tā draudzīgā cena. “Nopirku šo velo par 450 eiro. Kvalitatīvs un tiešām cauri smiltīm iet kā pa sviestu. Protams, šāds divritenis piesaista arī apkārtējo uzmanību, neviens vien smejoties jautā, kur motociklam pazudis motors!” lepojas Armands Simsons.

Viņš jauno velosipēdu izmēģināja pirms dažām nedēļām, kopā ar ģimeni - meitu Patrīciju Paulu (8 gadi), Einju Polu (6) un Heidiju Petru (2) un sievu Ivetu – piedaloties Rīgas velomaratonā.

Tajā piedalījās arī Kristīne Virsnīte ar ģimeni – viņu un sešus gadus veco meitu Amēliju Kristīnes vīrs veda velosipēdā ar īpašu kravas grozu. Savdabīgais kravas velosipēds ar elektromotoru pieder Kristīnes vīram Kasparam, kurš strādā veloveikalā. Kaspars ar šo aptuveni 3000 eiro vērto “Urban Arrow” braucamrīku parasti vizina meitu, bet Kristīne šad tad vedusi mājās iepirkumus.


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto