foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Andris Keišs pēc kovida pārslimošanas atgriežas saviesīgajā dzīvē
Andris Keišs sabiedrībā varēja i runāties, i ar cilvēkiem apskauties. "Es jokoju, ka šobrīd esmu tas drošākais cilvēks. Trīs potes un pārslimošana. Ko vēl var gribēt?” tā Keišs.
Sarkanais paklājs
2022. gada 21. janvāris, 06:23

Andris Keišs pēc kovida pārslimošanas atgriežas saviesīgajā dzīvē

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktieris Andris Keišs pagājušā gada nogalē bija viens no tiem, kas vīrusa uzliesmojumā teātrī saslima ar Covid-19. Un viņš pauž izbrīnu, kāpēc sabiedrība šā vīrusa dēļ tik ļoti jāierobežo.

Žurnāls "Kas Jauns" sastapa aktieri Rīgas kinoteātrī "Splendid Palace", kur ar pirmizrādi svinīgi tika atklāta psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona. Seriālā aktieris iejūtas izmeklētāja lomā.

Ļaudis ierodas uz trillera "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas atklāšanu

gallery icon

Keišs ar prieku atzīst, ka atgriezies teātrī un viss tur rit savu gaitu, protams, ievērojot noteiktos ierobežojumus: “Viss ir labi, cik nu labi var būt… Spēlēt izrādi pusei zāles skatītāju… Mēs turpinām darbu, taisām jaunus iestudējumus, šobrīd strādājam ar Gati Šmitu pie jaunas izrādes.”

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas filmēšanā

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas filmēšanā.

gallery icon

Taujāts par pašsajūtu pēc vīrusa izslimošanas, aktieris saka: “Es esmu trīsreiz vakcinējies, un man slimošana nebija smaga. Man paziņas ir nomiruši, es apzinos šā vīrusa nopietnību. Bet tā es jokoju, ka šobrīd esmu tas drošākais cilvēks. Trīs potes un pārslimošana. Ko vēl var gribēt?”

Keišs piebilst, ka sevi uztur labā formā, rūpējas par veselību un nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm. “Es vairāk uztraucos par to, kas notiek sabiedrībā. Vairāk vajag iet uz kafejnīcām, teātriem un tikties. Nav jau tā, ka visi satiekoties saskūpstās vai uzturas ciešā kontaktā. Visi taču ir pieauguši cilvēki. Gribētos, ka mums ļauj pašiem izdarīt kaut kādas izvēles. Es jūtos noguris no šitā visa. Kā daudzi. Es visu laiku pretstatu Latviju un Igauniju, kurai tomēr ir daudz brīvāk bijis ar šiem ierobežojumiem, bet tā saslimšana turpat vien ir. Kāpēc Igaunijā neaizvēra teātrus? Nesaprotu, kāpēc tas tā ir, un mulstu no šīs situācijas. Bet tādu īsti pamatotu skaidrojumu tam neesmu dzirdējis,” prāto aktieris.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!