Trakā pasaule
2022. gada 13. janvāris, 06:16

Drāma bagātnieku stilā? Itāļu princis iesūdz tiesā savu baltkrievu mīļāko par "dāvanu izspiešanu", bet vēlāk lūdz piedošanu

Jauns.lv

Itāļu aristokrāts Džakomo Bonanno di Linguaglosa iesūdzējis tiesā savu mīļoto - Baltkrievijā dzimušo Tatjanu Jašenko, vēsta "The Times". Princis vairs neesot varējis izturēt, ka sieviete satiekas ar viņu tikai naudas dēļ. Pēc bagātnieka domām, Tatjana faktiski viņu izmantoja, lai saņemtu dāvanas, kuru kopējā summa sastāda gandrīz miljonu eiro.

Zināms, ka pāris iepazinās 2019. gadā viesībās Romā. Romāns attīstījies strauji – 51 gadu vecajam princim tik ļoti iepatikusies 35 gadus vecā Tatjana, ka viņš ņēmis viņu līdzi uz visiem saviem ceļojumiem.

Kopā viņi pabija Dubaijā, Maldīvu salās un citur, kur atpūšas bagāti cilvēki. Bija arī krāšņas dāvanas: prese apgalvo, ka pateicoties sava drauga dāsnumam, Jašenko kļuva par vairāk nekā 80 tūkstošus vērta "Mercedes" īpašnieci.

Dāvanās viņa saņēmusi arī rotaslietas. Džakomo tāpat palīdzējis draudzenei apmaksāt dzīvokļa īri Romā. 2021. gada martā pāra attiecības sašķobījās. Jašenko iesūdzēja princi tiesā, apsūdzot viņu vajāšanā.

Tatjana esot nolīgusi ekspertu – psihiatru, lai nostiprinātu sūdzību, bet viņš pēdējā brīdī izmainīja viedokli un nostājās Džakomo pusē. Decembrī aristokrāts pats vērsās tiesā, lai apsūdzētu mīļoto alkatībā.

foto: Facebook

Viņš apgalvoja, ka nesenā šķiršanās viņu traumējusi un viņš nav varējis pastāvīgi pieņemt izsvērtus lēmumus, bet Tatjana izmantoja viņa vājumu, lai iedzīvotos. "The Times" raksta, ka princis pārliecināts uzvarēt lietu un atgūt visas dāvanas.

Dīvaināku šo stāstu padara tas, ka 8. janvārī Džakomo savā "Facebook" profilā uzrakstīja, ka ļoti mīl Tatjanu un lūdz viņai piedošanu par netaisnīgo izturēšanos. Nekādas dāvanas viņš atpakaļ negribot, viņa rīcību vadījusi greizsirdība un publikācijas presē esot izdomājums.

Savas jūtas viņš izteica itāliski, atvainojoties auditorijai par kļūdām, jo parasti dzimto valodu nelieto. Viens no Džakomo sekotājiem komentāru sadaļā vaicāja, vai pārim izdevies salīgt. Uz to princis atbildēja īsi: "Mēs arī nestrīdējāmies."