Bijusī "Spice Girls" dalībniece kritizē tos, kas pozē kaili. Bet pati...
Ar šo fotogrāfiju Melānija Čisholma izpelnījusies sašutuma vētru. Nesenā intervijā viņa kritizēja sievietes, kas publiski izrāda plikumus, apgalvojot, ka viņa pati gan to nespētu.
2016. gada 9. decembris, 16:04

Bijusī "Spice Girls" dalībniece kritizē tos, kas pozē kaili. Bet pati...

Jauns.lv

Pirms dažām nedēļām bijusī meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Mela C jeb Melānija Čisholma (42) bargi nokritizēja grupas „Little Mix” provokatīvo ģērbšanās stilu. Bet nule kā pati publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama tikpat kā kaila. „Cik liekulīgi!” – tagad kritizē fani.

Otrdienas vakarā Mela C jeb Melānija Čisholma izraisījusi veselu sašutuma vētru sociālajos tīklos. Viņa publiskojusi senu fotogrāfiju, kurā redzama puskaila īsi pirms fotosesijas. Lai gan daudzi no Meānijas 200 000 „Instagram” bloga sekotāju apjūsmoja bijušās popzvaigznes teicamo vēderpresīti, daudzi arī nosauca viņu par „liekuli”, jo nesenā intervijā Čisholma kritizējusi grupas „Little Mix” meitenes par viņu „provokatīvo ģērbšanās stilu”.

„Vai tad tu pirms dažām nedēļām intervijā neteici, ka nesaproti, kāpēc sievietes nomet savas virsdrēbes „meiteņu spēka” vārdā. Un to, ka tu gan nespētu parādīt „savus plikumus un krūtis publiski”, jo nesaskati tajā nekā „iedvesmojoša”. Nejūties liekule?” – kritizēja kāds fans.

„Tu ļoti naski ķēries kritizēt „Little Mix” par „provokatīvajiem” tērpiem un pārlieku seksualizāciju. Un te tu tagad stāvi tikai apakšbiksītēs!!” – nikni norādīja kāds cits.

„Un tev pietika drosmes kritizēt „Little Mix”?” – fotogrāfijas komentāros ierakstījis vēl kāds. „Vai gadījumā tu tikko nekritizēji „Little Mix” par ģērbšanos pārāk provokatīvi? Mazliet liekulīgi, tev tā nešķiet?” – skaitās vēl kāds.

„Skumji, bet tagad tu sevi esi pasniegusi „Little Mix” fanu kritikai,” atzinis kāds Melānijas „Instagram” bloga sekotājs. „Neuzskatu, ka tava bilde vispār ir seksīga. Tāpat arī nedomāju, ka tev bija tiesības kritizēt šīs jaunās dāmas, kas cenšas kļūt pieaugušas šajā seksisma pārsātinātajā industrijā.”

Intervijā Melānija Čisholma slavēja „Little Mix” kā grupu, taču atzina, ka nespējot pieņemt viņu ģērbšanās stilu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram