foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: "McDonald's" nācis klajā ar inovatīvu ideju, kas "junk food" cienītājiem ļauj uzturēt sevi formā
Trakā pasaule
2021. gada 21. decembris, 14:05

VIDEO: "McDonald's" nācis klajā ar inovatīvu ideju, kas "junk food" cienītājiem ļauj uzturēt sevi formā

Jauns.lv

Soctīklu lietotāju uzmanības lokā nonācis videoklips, kurā redzami kāda ātrās ēdināšanas ķēdes “McDonald’s” restorāna apmeklētāji, ēdot burgerus un dedzinot kalorijas vienlaicīgi.

Izplatītajā “TikTok” videoklipā redzama sieviete sēžam pie īpaši izgatavota vienvietīga galdiņa, kur ar restorāna logo apzīmēts velo trenažieris aizstāj tradicionālo krēslu. Baudīdama savu burgeru, sieviete ar kājām minās uz priekšu. Viņai blakus esošais vīrietis dara tieši to pašu, izmantojot telefonu.

Nav skaidri zināms, kurā vietā atrodami šādi trenažieri, taču “TikTok” lietotājs “cris13_u”, kurš dalījās ar videoklipu, izteica minējumu, ka tas novērojams Ķīnā.

“Mc da China kkkk amei a ideia,” lietotājs raksta zem videoklipa, kas aptuveni tulkojams kā “”McDonald’s” Ķīnā… Man patīk šī ideja”.

Videoklipam šobrīd ir vairāk kā 32 miljoni skatījumu un 2,1 miljoni tam nospieduši “patīk”. Komentāros vairāki cilvēki uzslavējuši šo iespaidīgo ideju, taču citi atzina, ka tas asociējas ar Čārlija Brukera zinātniskās fantastikas seriālu “Black Mirror” – stāstam par dažādiem gadījumiem, kuros alternatīvā realitātē cilvēki saskaras ar jaunajām tehnoloģijām, bieži ar tumšu un satīrisku toni.

Saskaņā ar Hārvarda Medicīnas skolas pētījumiem, stacionārs divritenis aptuveni 70 kilogramus smagam cilvēkam ļauj sadedzināt 252 kalorijas pusstundas laikā.

“McDonald’s” piedāvātā “Big Mac” burgerī ir aptuveni 550 kaloriju, līdz ar to mīšanās uz šāda trenažiera aizņems ilgu brīdi. Taču restorāna hamburgerī ir tikai 250 kaloriju, kas mīšanos padarīs ievērojami īsāku.