Slavenības
2021. gada 4. decembris, 09:30

"Man paveicās gūt otru iespēju," - Bens Afleks par attiecībām ar Dženiferu Lopesu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Bens Afleks sniedzis plašu interviju prestižajam amerikāņu laikrakstam "The Wall Street Journal", jo nesen iznākusi Džordža Klūnija režisētā filma "The Tender Bar", kurā Afleks atveido vienu no galvenajām lomām.

Vaļsirdīgajā intervijā Holivudas aktieris pirmo reizi publiski komentējis, ko domā par romantisko attiecību atjaunošanu ar Dženiferu Lopesu. “Man paveicās gūt otru iespēju,” atzinies Bens Afleks.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon
15

Taču slavenība nelabprāt dalījās ar niansēm par savu privāto dzīvi, norādot, ka “viena no mācībām, ko viņš guvis, ir tas, ka nav prātīgi dalīties visā ar pasauli”. “Man ir daudz ērtāk saglabāt savā dzīvē tās veselīgās robežas, kuru ietvaros varu draudzīgi un atklāti runāt ar jums, bet es nevēlos runāt par savām personīgajām attiecībām laikrakstā,” norādījis aktieris.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks Venēcijā 2021. gada septembrī

gallery icon
31

Taču jau pēc neilga brīža Afleks atklāti atzinies savam intervētājam, ka viņa attiecības ar Dženiferu Lopesu - tās patiešām esot “grandiozākais mīlestības stāsts”.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājai piederošajā villā Maiami

gallery icon
19

Atgādināsim, ka Dženiferas Lopesas un Bena Afleka pirmais romāns beidzās pirms 17 gadiem. Mīlnieku attiecības tolaik plaši apsprieda plašsaziņas līdzekļos. Pāris bija saderināts un gatavojās kāzām, bet līdz altārim tā arī nenonāca. Iespējams, ka Afleks un Lopesa izmantos doto otro iespēju un šoreiz mīlas stāsts vainagosies ar laulību ceremoniju. Turklāt aktiera draugi apgalvo, ka viņš ne reizi vien izteicies, ka ir gatavs atkal apprecēties.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
20