15 tūkstoši par rozēm un citas atvainošanās - kā piedošanu lūdz šovbiznesa zvaigznes
Džastins Timberleiks.
Slavenības
2021. gada 28. novembris, 07:58

15 tūkstoši par rozēm un citas atvainošanās - kā piedošanu lūdz šovbiznesa zvaigznes

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Acīmredzot, lai nožēla izklausītos ticamāka un saldsērīgāka, šīs slavenības izmanto savus sociālos kontus, intervijas un citus veidus, lai publiski atvainotos par sevis pieļautajām kļūdām.

Sliktais piemērs

Mūziķis Džastins Timberleiks, kad šogad tika pieķerts Ņūorleānā, rokās sadevies ar filmas "Palmer" kolēģi Ališu Veinvraitu, "Instagram" izmantoja kā vietni savai atvainošanās runai sievai Džesikai Bīlai: “Cik vien spēju, cenšos izvairīties no baumām, bet ģimenes dēļ, liekas, ir svarīgi runāt par to, kas sāpina cilvēkus, ko mīlu. Pirms pāris nedēļām demonstrēju muļķīgas spriešanas spējas, bet ļaujiet izskaidrot – nekas starp mani un kolēģi nenotika. Tonakt biju iedzēris par daudz un savu uzvedību nožēloju. Šis nav piemērs, ko vēlos rādīt savam dēlam. Atvainojos savai lieliskajai sievai un ģimenei, ka esmu viņiem licis pārdzīvot šo apkaunojošo situāciju. Un es cenšos būt labākais tēvs un vīrs.” Par laimi, sieva viņam ir noticējusi un laulība (vēl) nav izjukusi.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon

Sitiens pa sāpīgām vietām

Pēc tam kad mūziķi Kelvins Hariss un Teilore Svifta 2016. gadā izšķīrās, viņš "Twitter" 140 zīmēs dusmojās, ka Svifta esot paziņojusi, ka ir īstā autore viņa hitam "This is What You Came For".

Teilore Svifta un dīdžejs Kelvins Hariss

gallery icon

“Ir sāpīgi, ka viņa un viņas komanda iet tik tālu, lai mēģinātu likt man izskatīties slikti. Domāju: ja esi laimīga savās jaunajās attiecībās, tev būtu jākoncentrējas uz tām, nevis jācenšas sagraut un pazemot bijušo draugu.” Un, lai gan viņš pēc šī vēstījuma neatvainojās, viņš to vēlāk dzēsa un britu GQ izdevumam atzinās: “Tas bija instinktīvi un pilnīgi nepareizi. Es aizstāvēju to, kas ir mans talants. Viss bija sakrājies, un es eksplodēju. Ir grūti, kad kaut kas, ko uzskatu par personisku, izskan publiski. Attiecību sekas bija publiskākas nekā pašas attiecības. Esot kopā, uzmanījāmies, lai nekļūtu par citus izklaidējošu cirku. Šajā ziņā viņa cienīja manas jūtas un to, ka nemāku būt slavenība. Bet, kad attiecības beidzās, elles durvis pavērās... Un tagad saprotu, ka izteikumi Twitter bija mana nespēja spiedienu izturēt.”

Atvainošanās šovs

Pēc baumām, ka reperis Offset krāpis sievu Cardi B, viņš iztērēja 15 tūkstošus dolāru rozēs un pēdējās kauna paliekas, kad pārtrauca sievas uzstāšanos "Rolling Loud" festivālā 2018. gadā un lūdza publisku piedošanu.

“Pasaules priekšā paziņoju, ka mīlu tevi!” reperis vēstīja un pasniedza ziedus ar vārdiem: “Tame me back Cardi (Ņem mani atpakaļ)!” Kā no malas izskatījās, Cardi B nebija sajūsmā. “Visas manas kļūdas ir publiskotas, tāpēc šķita, ka arī atvainošanās ir jābūt publiskai,” viņš vēlāk rakstīja Twitter un Instagram video atkārtoti lūdza piedošanu: “Šobrīd pārdzīvojam daudzas lietas, un es vēlos tev atvainoties. Esmu tevi apkaunojis. Esmu tevi satracinājis. Es piedalījos darbībā, kurā nevajadzēja piedalīties, un es atvainojos... Par tavas sirds salaušanu, par solījuma pārkāpšanu, par Dieva vārdu laušanu un par savtīgumu.” Viņam izdevās – ģimene ir atkal kopā un gaida pasaulē nākam savu bērnu.

Perfektais mērķis

Kevins Hārts.

Sagrēkojies (iespējams, krāpis sievu) 2017. gadā bija arī komiķis Kevins Hārts, kas sievai Eniko Parišai un bērniem attaisnojās "Instagram": “Man ir sajūta, ka man uz muguras ir uzlikts mērķis. Un tieši tādēļ būtu jāpieņem gudri lēmumi. Bet vēl nesen es tā nedarīju. Ziniet, es neesmu perfekts... Un es savas sliktās spriestspējas demonstrēju, kad nonācu vidē, kur notiek tikai sliktas lietas, un tās notika. To darot, zināju, ka sāpināšu savus tuvākos cilvēkus – sievu un bērnus. Esmu kļūdījies, un manai uzvedībai nav attaisnojuma...” Šo video viņš pieteica ar parakstu: “Atvainošanās sievai un bērniem. Es labošos. Es neesmu perfekts un nekad neesmu apgalvojis, ka tāds esmu... Mīlu jūs visus.”

Viņam ir daudz par ko atvainoties

Kanje Vests runā un tikai pēc tam domā. "Twitter" strīdā ar bijušo draudzeni Amberu Rouzu viņš iesaistīja arī viņas tolaik divus gadus veco dēlu no repera Wiz Khalifa: “Tev nebūtu bērna, ja nebūtu es!” Un apdomājies šo tvītu izdzēsa un paziņoja: “Dieva sapnis... Nekad nerunājiet par bērniem... mīlestība... svētība.”

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon

Vēlāk radio raidījumā viņš atkārtojās, kas izklausījās pat pēc atvainošanās: “Vēlos uzsvērt, ka cienu vecākus. Nav iemesla, lai apkaunotu kāda cita bērnus. Tāpēc atvainojos, vēlos raidīt tikai pozitīvus, pozitīvus, pozitīvus vēstījumus.”

Tomēr jau 2020. gadā, pirms šķiršanās no TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas, viņš atkal bija spiests atvainoties – šoreiz, ka prezidenta kampaņas laikā bija publiski apspriedis ģimenes privātās lietas (par domu veikt abortu, esot stāvoklī ar pirmo bērnu Nortu): “Vēlos atvainoties sievai Kimai, ka publiskoju privātas mūsu dzīves detaļas. Es viņu neaizstāvēju tā, kā viņa ir aizstāvējusi mani. Zinu, ka esmu tevi sāpinājis. Lūdzu, piedod! Paldies, ka vienmēr esi bijusi ar mani.”

Pusaudžu muļķības

Mūziķe Teilore Svifta Elenas Dedženeresas šovā 2008. gadā publiski nosodīja kolēģi Džo Džonasu, kurš ar viņu attiecības esot izbeidzis ar balss zvana starpniecību.

Pēc 11 gadiem, raidījumā viesojoties vēlreiz, viņa atzinusi, ka tas bija muļķīgi: “Tas bija par daudz. Jā. Man bija tikai 18 gadu, un par to tagad varam pasmieties... Tās bija tikai pusaudžu izdarības.”

Nožēlota krāpšana vai pieķeršana?

Mūsdienu lielākais krāpšanas skandāls ir saistībā ar profesionālo golfa spēlētāju Taigeru Vudsu, kurš neskaitāmas reizes ir bijis neuzticīgs sievai Elīnai Nordegrenai.

Golferim Taigeram Vudsam izsists zobs

Golferis Taigers Vudss devies uz Itāliju sveikt draudzeni ar izcīnīto uzvaru slēpošanā. Kāds no operatoriem nejauši ar kameru izsitis viņam ...

gallery icon

Viņš atvainojās preses konferencē: “Esmu pievīlis ģimeni un ar visu sirdi nožēloju šos pārkāpumus. Es sevi pārliecināju, ka uz mani neattiecas normāli noteikumi... Es lūdzu, lai tu kādu dienu atrodi savā sirdī vietu, lai man atkal noticētu.” Sieva sirdī vietu varbūt arī atrada, bet laulība tika šķirta.