Slavenības
2021. gada 18. novembris, 07:23

Markus Riva saskumis - viņam šobrīd nespīd ne Krievija, ne Ukraina

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātājs un televīzijas muzikālā šova "X faktors" vadītājs Markus Riva žurnālam "Kas Jauns" atklājis, ka pandēmija krietni pabojājusi viņa darbošanos Krievijas un Ukrainas šovbiznesa industrijā.

Markus Riva saka, ka mājsēdes laikā daudzi darbi apstājušies un nekas nenotiek. “Taču tā mums beidzamo divu gadu laikā jau ir ierasta situācija. Esmu pieradis, tagad ikdienā nekas diži nav mainījies,” viņš nosaka.

Markus Riva Grieķijā 2020. gada vasarā

Markus Riva Grieķijā 2020. gada vasarā

gallery icon
22

Dziedātājs norāda, ka šovbiznesa industrija Latvijā ir gandrīz apstājusies: “Bet ir liels prieks, ka vēl priekšā ir sešas nedēļas ar šova "X faktors" tiešraidēm. Labi, ka, neraugoties uz visiem noteikumiem, televīzijai ir iespēja realizēt šā muzikālā šova norisi, lai priecētu skatītājus šajā drūmajā, drēgnajā un grūtajā laikā.”

"X faktora" ceturtās sezonas pirmais finālraidījums

Ieskats muzikālā TV šova "X faktors" 2021. gada 7. novembra raidījumā.

gallery icon
72

Riva stāsta, ka ir diezgan sirreāli vēlā nakts stundā pēc šova tiešraides doties ar auto uz mājām un uz ceļiem nesastapt gandrīz nevienu braucēju – ielas ir pilnībā tukšas. “Es jau labprāt aizbrauktu arī šajā laikā uz kādu siltāku zemi, bet ir forši, ka manā dzīvē tagad galvenā aktualitāte ir "X faktors". Tāpēc tuvākās sešas nedēļas nekur nevaru braukt. Pats svarīgākais šobrīd ir ierobežot socializēšanos ar cilvēkiem un būt veselam. Līdz ar to man arī Krievijā un Ukrainā tagad īsti nekas nespīd, bet es ceru, ka nākamgad situācija stabilizēsies, ka varēšu arī turp aizbraukt un kaut ko darīt. Tas ir sāpīgs jautājums, jo ir tik daudz darba tajā visā ieguldīts. Tāpēc ļoti ceru, ka izdosies atgriezties Krievijas un Ukrainas šovbiznesā, lai uzņemtu apgriezienus.

Galvenais jau šajā laikā mentāli turēties, jo tas, teikšu godīgi, ir pats grūtākais.

Pirms tam bija iespēja vismaz sportot zālēs, šobrīd tas ir liegts, līdz ar to daudz rūpīgāk jāseko līdzi savam mentālajam stāvoklim, lai uzturētu pozitīvo noskaņojumu, jo citādi brīžiem ir ļoti smagi. Domāju, ka tā ir daudziem cilvēkiem. Tāpēc ir jādomā, kā iepriecināt gan sevi, gan citus, lai nepakļautos visam negatīvajam, kas ir apkārt,” par dzīvi kovida apstākļos stāsta dziedātājs.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!