foto: no privātā arhīva
Mūziķe Meldra Gūža beidzot satiek vecākus un atrāda viņiem mazbērnu
Rokmūziķis Džonijs Salamanders vectētiņa godā.
Slavenības
2021. gada 19. septembris, 05:14

Mūziķe Meldra Gūža beidzot satiek vecākus un atrāda viņiem mazbērnu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Latviešu mūziķe Meldra Gūža jau vairākus gadus dzīvo Lielbritānijā, kur mīt kopā ar savu vīru – dziesmu autoru un mūzikas producentu Džoniju – un audzina aprīlī dzimušo dēlu Roniju Oliveru Gūžu Amosu. Nu ģimeni no Latvijas apciemot ieradušies arī Meldras vecāki, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Rokmūziķis Džonijs Salamanders, īstajā vārdā Jānis Gūža, ar sievu Daci beidzot varējuši apciemot savu meitu un mazdēlu, kā arī tikties ar Meldras vīra radiniekiem. Meldra, žurnālam "Kas Jauns" stāstot par vecāku apciemojumu, neslēpj prieku par atkalsatikšanos pēc 20 mēnešu pauzes. “Tā bija dēla pirmā tikšanās ar vecvecākiem. Ārkārtīgi jauks kopā pavadītais laiks, neraugoties uz to, ka dēliņam ir periods, kad sāk nākt zobiņi,” nosaka jaunā mamma. Lai arī ir ļoti aizņemta, pildot māmiņas lomu, Meldra turpina izglītoties un piebilst, ka paralēli ikdienā ir iekļauta arī maģistra disertācijas rakstīšana.

foto: no privātā arhīva

Meldra Latvijā kļuva pazīstama pirms vairāk nekā piecpadsmit gadiem, kad izveidoja savu pirmo grupu – "Meldra". Vēlāk Eirovīzijas nacionālajā atlasē, uzstājoties kopā ar tēti mūziķi Džoniju Salamanderu, viņa ieguva otro vietu. Pēc dažiem gadiem jaunā mūziķe pameta Latviju, lai studētu Modernās mūzikas akadēmijā Lielbritānijā, kur ieguva bakalaura grādu. No Lielbritānijas viņa pārcēlās uz ASV, turpinot pilnveidot profesionālās iemaņas mūzikas aranžēšanā un producēšanā, kā arī strādāja pie jaunu dziesmu rakstīšanas. Svešumā Meldra sastapa savu mīļoto vīrieti – Lielbritānijas iedzīvotāju Džonatanu Amosu, ar kuru Meldru vieno ne tikai mīlestība, bet arī kopīgs bizness. Pāris vada uzņēmumu "The Song Lab Ltd.". Džonatans bildināja Meldru 2014. gada Ziemassvētkos, un pēc pusotra gada kāzu plānošanas un gaidīšanas laimīgais pāris Liepājā teica viens otram jāvārdu. Nu pēc vairākiem gadiem laulībā pāris sagaidījis arī ģimenes pieaugumu – abi kļuvuši par vecākiem savai pirmajai atvasei.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

Tēmas