Sen neesat redzējuši Kalvīti? Lūdzu! FOTO
Bijušais “trekno gadu” premjers Aigars Kalvītis ar kundzi Kristīni gleznu izstādes „Aleksandrs Drēviņš un Nadežda Udaļcova. Laiku virpulī” atklāšanas svinībās.
Slavenības
2015. gada 17. jūlijs, 05:29

Sen neesat redzējuši Kalvīti? Lūdzu! FOTO

Jauns.lv

Kopš bijušais premjers Aigars Kalvītis Latvijai ekonomiski grūtākajā brīdī 2009. gadā cēli aizgāja no politikas, noliekot Saeimas deputāta mandātu, viņš pārsvarā sabiedrībā parādās, apmeklējot hokeja spēles. Bet nupat Kalvītis kopā ar dzīvesbiedri Kristīni ieradās uz gleznu izstādi.

Nu jau vairākus gadus Aigars Kalvītis ir sporta funkcionārs – viņš ir hokeja kluba “Dinamo Rīga” valdes priekšsēdētājs. Taču viņš nesmādē arī kultūru, un bija viens no viesiem gleznu izstādes „Aleksandrs Drēviņš un Nadežda Udaļcova. Laiku virpulī” atklāšanas svinībās, ko rīkoja Krievijas miljardieris, banku grupas „Alfa-Bank” prezidents Pjotrs Avens.

Kalvītis bija kopā ar sievu Kristīni, un, vaicāts, kas jauns dzīvē, bijušais “trekno gadu” premjers atbildēja: “Nekas tāds īpašs nav mainījies.  “Rīgas Dinamo”, tāpat kā hokejs kopumā, ir viena no manām lielākajām sirdslietām. Tāpat uzspēlēju bridžu, aizbraucu medībās, pamakšķerēt, pastaigāju pa mežu, jo patīk atrasties pie dabas. Vispār daudz ceļoju pa Latviju dažādās kompānijās - gan ar ģimeni, gan draugiem.”

 Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders