foto: ZUMAPRESS.com
Koncerta laikā no repera pieres izrauts 24 miljonu ASV dolāru vērts dimants
Amerikāņu reperis Lil Uzi Vert.
Trakā pasaule
2021. gada 8. septembris, 17:05

Koncerta laikā no repera pieres izrauts 24 miljonu ASV dolāru vērts dimants

Jauns.lv

Amerikāņu reperis Lil Uzi Vert, īstajā vārdā Semīrs Vuds šī gada sākumā savā pierē implantēja sārtu dimantu, kurš sver 11 karātus un tā vērtība ir aptuveni 20,3 miljoni eiro, vēsta ziņu portāls CNN.

Reperis atklājis, ka nesen notikušajā “Rolling Loud” festivālā Maiami, ASV kāds fans esot šo dārgakmeni no viņa pieres izrāvis. “Es ielēcu pūlī un viņi to kaut kā izplēsa,” Lil Uzi Vert par jūlija atgadījumu stāstīja portālam TMZ.

Tomēr ļaundarim dimantu nav sanācis nozagt – mūziķis apgalvo, ka viņš jūtas labi un dārgakmens joprojām ir pie viņa. Šobrīd dimanta vietā reperim ir ielikts pīrsings.

Savā “Twitter” profilā reperis janvārī, neilgi pirms dimanta implantēšanas, paziņoja, ka par to maksājot jau kopš 2017. gada. Pēc implanta ielikšanas, reperis soctīklos publicēja bildi, kurā redzams tikko ieliktais dimants, apgalvojot, ka viņš varētu nomirt, ja tas netiktu korekti izņemts.

Tomēr šovasar mūziķis dimantu no pieres bija izņēmis, bet pēc tam to atkal implantējis speciāli “Rolling Loud” festivālam.