foto: unsplash.com
Spriedzes laimests Itālijā: kundze laimē 500 000, bet veikala īpašnieks nozog viņas biļeti
Foto ilustratīva nozīme.
Trakā pasaule
2021. gada 8. septembris, 05:42

Spriedzes laimests Itālijā: kundze laimē 500 000, bet veikala īpašnieks nozog viņas biļeti

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas izskaņā Romas Fjumičīno lidostā policija aizturējusi kādu tabakas veikala īpašnieku, kurš nozadzis klientes laimīgo loterijas biļeti, vēsta "Insider".

Aptuveni 60 gadus veca sieviete veikalā iegādājusies divas loterijas biļetes. Viena bijusi tukša, bet otrā slēpies 500 000 eiro liels laimests.

Kundze biļeti iedevusi veikala darbiniekam, lai tas nodod īpašniekam papildu pārbaudei. Savukārt īpašnieks biļeti nav vairs atdevis. Tā vietā uzsēdies uz sava motorollera un aizbraucis. Viņš rezervējis lidojumu uz Kanāriju salām un devies uz lidostu, kur viņu aizturējusi policija. Diemžēl laimīgo biļeti pie vīrieša likumsargi nav atraduši.

Kā vēsta "Dailymail", pēc aizturēšanas vīrietis likumsargiem stāstījis, ka biļete patiesībā bijusi viņa, tā atrodoties bankā. Viņš arī norādījis, ka plāno ziņot par kundzi, ka tā viņu apmelo.

Itālijas nodokļu dienests, kas vada loteriju, paziņojis, ka pagaidām ir bloķējis veikalā pārdotos loterijas biļešu numurus, lai zaglis neiegūtu balvu, norāda AP.

Tēmas