Labākie un sliktākie slavenie kaimiņi. TOPS
Amerikāņi labprāt dzīvotu kaimiņos komiķim un šova „The Tonight Show” vadītājam Džimijam Falonam, bet negribētu mitināties līdzās kanādiešu dziedātājam Džastinam Bīberam.
Slavenības
2015. gada 18. jūlijs, 16:02

Labākie un sliktākie slavenie kaimiņi. TOPS

Jauns.lv

Ar kurām Holivudas zvaigznēm amerikāņi vislabprātāk dzīvotu kaimiņos un no kurām būtu gatavi mukt kā „velns no krusta”? Šādu pētījumu ik gadus veic kompānija „Zillow”.

Ik gadus kompānijas „Zillow” pārstāvji apjautā amerikāņus un iztaujā, kuru no slavenībām viņi vislabprātāk redzētu sev kaimiņos un ar kuru sētu dalīt nevēlētos ne par ko.

Otro gadu pēc kārtas par patīkamāko slaveno kaimiņu atzīts komiķis un TV šova „The Tonight Show” vadītājs Džimijs Falons. Viņš aptaujā ieguvis 10% aptaujāto pieaugušo balsu. Pērn, kad aptaujā vēl varēja balsot bērni, Falons iemantoja 11% balsu.

Aptaujas dalībnieki vēl izteikuši vēlmi dzīvot kaimiņos Džordžam Klūnijam ar kundzi Amalu un Eštonam Kačeram ar sievu Milu Kunisu. Savukārt popzvaigznes Teilores Sviftas vārds atrodams kā vienā sarakstā, tā otrā. Vieni viņu ierindo patīkamāko kaimiņu sarakstā, kamēr citi šo mūziķi kaimiņos noteikti nevēlētos redzēt.

Par sliktāko kaimiņu atzīts kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers. Viņš iemantojis rekordlielāko balsu skaitu, kāds bijis šī topa sastādīšanas vēsturē. 34% aptaujāto noteikti negribētu dzīvot kaimiņos Bīberam. Gadu iepriekš mūizķis izpelnījās tikai 16% balsu sliktāko kaimiņu topā. Toreiz par nevēlamākajiem kaimiņiem atzīti sabiedrības dāma Kima Kardašjana ar vīru reperi Kanje Vestu (25% balsu).

„Bībers izpelnījies sliktākā kaimiņa slavu biežo skaļo ballīšu dēļ un pateicoties nepatikšanām ar likumu, kā arī 2014. gadā iemantotajai sliktā zēna reputācijai,” norādījuši topa sastādītāji. „Neviens nevēlas dzīvot uz tās pašas ielas, kur cilvēks, kurš apsūdzēts par neapdomīgu braukšanu vai kaimiņu māju apmētāšanu ar olām. Iespējams, tieši tāpēc Bībers iemantojis augstāko balsojumu sliktāko kaimiņu topa vēsturē.”

Interesanti, ka 36% aptaujas pieaugušo aptaujas dalībnieku atzinuši, ka nevar novērtēt labāko vai sliktāko populāro kaimiņu, jo viņi vispār nevēlētos dzīvot līdzās slavenībai.

Labākie un sliktākie slavenie kaimiņi – galerijā!


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press