Slavenības
2021. gada 27. augusts, 05:38

Kambala atklāj, cik mēnesī tērē privātmājas izmēra dzīvoklim Rīgā

Jauns.lv

"Mēs ļoti ilgi meklējām šo dzīvokli. Mēs jau bijām gatavi pārvākties, bet kaut kā ilgi nenāca tas īstais. Un tad mēs to atradām un esam ļoti laimīgi," stāsta šova "Slavenības. Bez filtra" jaunā zvaigzne Olga, kura pēc neilga romāna šā gada sākumā apprecējās ar bijušo basketbolistu Kasparu Kambalu.

"Kad bijām tikko iepazinušies, mums padomā bija cits dzīvoklis. Mēs sēdējām mašīnā, un es teicu, lai viņš iedomājas, ka Kaspars Kambala iznāk ārā no šī centra dzīvokļa kāpņutelpas. Mēs sākumā ļoti gribējām dzīvot tieši centrā, bet tad tomēr pārvācāmies uz kluso centru," stāsta Olga.

Olga Kambala gatavojas fitnesa čempionātam

Olga Kambala 2021. gada pavasarī gatavojas fitnesa čempionātam.

gallery icon
15

Kambala ir ļoti priecīga par jauno dzīvesvietu un spriež, ka dzīve viņai šādi piespēlējusi vēl labāku variantu, kā bija plānots: "Īstenībā te nav daudz istabu, tikai četras, bet te ir 200 kvadrātmetri, kas ir aptuveni tikpat daudz, kā privātmājā. Būs daudz jāmaksā par apkuri... Daudz domājām par to, kā pavilksim to, jo esmu pieradusi dzīvot viena un rūpēties par trīs bērniem. Es skaitu uz priekšu. Mūsu budžets īrei un komunālajiem maksājumiem bija 1500 eiro, ziemā gan jau bišķi pārsniegsim."

Kā jau ziņots, jau no 30. augusta "STV Pirmā!" ar jauniem notikumiem pašmāju zvaigžņu dzīvēs atgriežas iemīļotais realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra".

"STV Pirmā!" un "360TV" 2021. gada rudens sezonas atklāšana

2021. gada 12. augustā Rīgā, K.K. fon Stricka villā, notika telekanālu "STV Pirmā!" un "360TV" rudens sezonas atklāšanas pasākums.

gallery icon
121

Līdzās jaunlaulātajiem Kašeram un Jānim, kā arī skandalozajai Magonei Šutovienei, durvis uz savu privāto dzīvi vērs daiļā fitnesa modele un Kaspara Kambalas sieva Olga Kambala. Kāda patiesībā ir viņas ikdiena un ko no viņas prasa drastiskās diētas un gatavošanās fitnesa konkursiem? Cik viegli ir ambiciozai sievietei nolikt otrā plānā savas vēlmes, lai lutinātu un "appuišotu" vīru, kuram joprojām pie sirds ir ne tikai ģimenes dzīve, bet arī izklaides? Kā Olgas meitas pieņēmušas Kasparu, kurš aktīvi iesaistās viņu audzināšanā – brauc pakaļ uz tusiņiem un gatavs nolikt pie vietas ikvienu džeku, kurš meitenēm piedurs kaut pirkstiņu. Vēl vairāk - Kaspars vēlas audžumeitām dot savu uzvārdu, bet vai ar to būs mierā Olgas bijušais vīrs?