Slavenības
2021. gada 8. jūlijs, 06:28

Kā princis Harijs "noraidīja sievas ieteikumu", dodoties uz princeses Diānas skulptūras atklāšanu

Jauns.lv

Princis Harijs parasti sabiedrībā iziet pelēkā uzvalkā “Meganas ieteikuma dēļ”, taču viņš izdarīja izņēmumu, kad apmeklēja princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremoniju Kensingtonas pils dārzā. Mammai vislabāk paticis, ja vīrietis ģērbjas tumši zilā uzvalkā. To bija ņēmuši vērā abi viņas dēli.

foto: PA Wire/POOL supplied by Splash / Vida Press
Princis Harijs skulptūras atklāšanas dienā Kensingtonas pils dārzā.

Tas, ka princis Viljams un princis Harijs uz Velsas princesei Diānai veltītās skulptūras atklāšanas ceremoniju ieradās tumši zilos uzvalkos, iespējams, nebija nejaušība, bet gan apzināts veltījums viņu mīļotajai mammai.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon
18

Harijs parasti valkā pelēkus uzvalkus, turklāt kāds no britu karaļnama apskatniekiem norādījis, ka tā esot viņa sievas Meganas ietekme. Taču šoreiz princis izdarīja izņēmumu un uz skulptūras atklāšanas ceremoniju ieradies tumši zilā uzvalkā, tāpat kā viņa vecākais brālis princis Viljams.

Princis Harijs pelēkos uzvalkos

gallery icon
26

Karaļnama apskatnieks Ričards Īdens podkāstā “Palace Confidential” izteicies, ka jūtas pārsteigts, ka par šo saskaņoto apģērba krāsu izvēli nav runāts daudz plašāk.

“Ir kas tāds, ko neviens īsti nav apskatījis, tā abu brāļu saskaņotība (apģērba izvēlē),” norādījis Īdens.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13

“Jūs, iespējams, pamanījāt, ka viņi bija ģērbušies tumši zilos uzvalkos, bet Harijs kopš iepazīšanās ar Meganu allaž bija pieturējies pie pelēkas uzvalka krāsas.”

“Es domāju, viņa ieminējās ko līdzīgi “Tu pelēkā izskaties labi”, un kopš tā laika viņš vienmēr valkā šo krāsu, taču šajā reizē viņš izvēlējās tumši zilu.”

“Tāds bija Diānas iemīļotākais vīriešu uzvalks – tumši zilā krāsā.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Aizvadītajā nedēļā Harijs atstāja mājās Meganu ar abiem bērniem un mēroja ceļu uz dzimteni, lai piedalītos mammai veltītās skulptūras atklāšanas ceremonijā Kensingtonas dārzā. Bronzas statuju atklāja 1. jūlijā, kad princese būtu svinējusi savu 60. dzimšanas dienu.

Šī nav pirmā reize, kad Velsas princesei tuvi cilvēki, godinājuši viņas piemiņu ar apģērba izvēli.

Ričards Īdens norāda: “Ja paskatīsieties uz princi Čārlzu viņas bērēs, viņš nebija ģērbies melnā; viņš bija uzvilcis tumši zilu uzvalku, jo tādā viņš Diānai patika vislabāk.”

“Es domāju, ka tam noteikti bija nozīme.”

foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Princis Čārzls ar dēliem princeses Diānas bērēs 1997. gadā.

Skulptūras atklāšanas ceremonijā abi brāļi bija smaidīgi un izskatījās, ka jūtas labi viens otra sabiedrībā. Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa norādījusi, ka abu žesti liecinājuši par “dziļākas mīlestības jūtām vienam pret otru”. Viņa arīdzan atzīmējusi, ka ceremonijas laikā nav bijusi vērojama spriedze brāļu attiecībās. Turpretī citi karaļnama eksperti norāda, ka Harija attiecībās ar karalisko ģimeni aizvien esot dziļa plaisa.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Harijs Anglijā neuzturējās ilgi. Viņš ātri viena atgriezās Losandželosā pie Meganas un bērniem. Tiek izteikti minējumi, ka nākamreiz viņš varētu atgriezties dzimtenē rudenī uz vēl kādu princeses Diānas piemiņai veltītu pasākumu. Turklāt šajā ceļā viņu varētu pavadīt arī Megana.