Slavenības
2021. gada 5. jūlijs, 15:05

Megana Mārkla sarūgtinājusi karalisko ģimeni jau "no paša sākuma", apgalvo biogrāfe

Jauns.lv

Britu telekompānijas ITV jaunākajā dokumentālajā filmā “Harry and William: What Went Wrong” karaļnama biogrāfe Penija Džūnora par Saseksas hercogieni izteikusies: “Es jau no paša sākuma dzirdēju ļoti sliktus stāstus par to, ka Megana liek cilvēkiem vilties”.

Megana Mārkla jau ar ienākšanu karaliskajā ģimenē sarūgtinājusi cilvēkus un “nav bijusi tik burvīga, kā tas izskatījies”, norādījis kāds no pilij tuviem cilvēkiem.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Karaļnama biogrāfe Penija Džūnora apgalvo, ka viņai personīgi to atklājuši droši informācijas avoti, kas ir tuvi pilij, ka Megana jau no pirmajām dienām parādījusi sevi no citas puses un “nav bijusi tik burvīga, kā tas izskatījies”.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon
61

Dokumentālajā filmā “Harry and William: What Went Wrong” rakstniece saka: “Es jau no paša sākuma dzirdēju sliktus stāstus par to, ka Megana sarūgtina cilvēkus.”

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25

Autore norāda, ka Meganas izturēšanās bijusi “šovbiznesa un slavenību tradīcijās ieturētā” un rakstniece bijusi šokēta par hercogienes interviju Oprai Vinfrijai, kurā Megana izteikusi daudz klaju apvainojumu karaļnamam.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

“Mūsu karaliskā ģimene nav slavenības. Viņi ir strādājoši sabiedriskas institūcijas cilvēki,” laikraksts “The Sun” citē Džūnoras teikto.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

“Mani pārsteidza Opras intervija. Tie nav paziņojumi, kas jāsniedz sabiedrības iztirzāšanai.”

“Tie ir jautājumi, kas jāizrunā privāti uz psihiatra dīvāna.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Pāris pameta karalisko ģimeni un uzsāka jaunu dzīvi ASV vēl gadu pirms skandalozās intervijas, kas izskanēja šā gada pavasarī un satricināja karaļnamu.

Izdevums “Daily Mail” vēsta, ka cits karaļnama biogrāfs Roberts Leisijs norādījis, ka Viljams jau no paša sākuma jutis, ka Meganai ir savi plāni.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

“Kāds Viljamam tuvs cilvēks man pastāstīja, ka princis jau no sākuma to izjutis,” apliecina Leisijs.

Šīs ziņas izskanējušas pēc tam, kad izteikti minējumi, ka Harijs rudenī atgriezīsies Lielbritānijā uz citu piemiņas pasākumu, kurā paredzēts godināt princesi Diānu.

Meganai Mārklai roka kabatā

gallery icon
19

Saseksas hercogs plānojot vizīti septembrī, un šoreiz viņam tajā varētu pievienoties arī sieva Megana Mārkla, vēsta izdevums “The Sun”.

Harijs dzimtenē īslaicīgi atgriezās, lai 1. jūlijā kopā ar brāli atklātu mammai veltītu skulptūru Kensingtonas pils dārzā.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon
18

Covid-19 ierobežojumu dēļ pasākuma apmeklēšana bija ļoti ierobežota.

Zinātāji teic, ka Harijs dzimtenē atgriezīšoties jau pēc aptuveni desmit nedēļām, lai pievienotos 100 draugiem, ģimenes pārstāvjiem un labdarības organizāciju līderiem un godinātu princesi Diānu citā atceres pasākumā.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14