Sintijas Niksones īpašums Manhatanā

Aktrise Sintija Niksone 2021. gada vasarā iegādājusies īpašumu Ņujorkā.

gallery icon
Slavenības
2021. gada 4. jūlijs, 11:11

"Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Sintija Niksone nopērk trīsstāvu māju Ņujorkā

Jauns.lv

Sintijai Niksonei tagad ir vēl viens īpašums, ko saukt par savām mājām. "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne, kura seriālā atveidoja advokāti Mirandu Hobsu, kopā ar dzīvesbiedri Kristīni Marinoni nopirkusi greznus apartamentus Ņujorkas centrā. Aktrise par īpašumu samaksājusi 4,4 miljonus ASV dolāru.

foto: Carolyn Contino/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Sintija Niksone ar dzīvesbiedri Kristīni Marinoni 2015. gadā.

Sintijas Niksones pilsētas māja atrodas pašā Ņujorkas sirdī – Manhatanas centrā. Tajā ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas, savukārt kopējā dzīvojamā platība sasniedz nepilnus 370 kvadrātmetrus. Izsmalcinātais miteklis izvietots pa veseliem trim ēkas stāviem. Kā vēsta kompānija “StreetEasy”, pirmajā līmenī ir galvenā dzīvojamā platība. Tur labiekārtota virtuve, formāla ēdamzāle, dzīvojamā istaba ar kamīnu un slīdošajām stikla durvīm, kas ved uz privātu dārzu.

foto: Alberto Reyes/Shutterstock/ Vida Press
Sintija Niksone ar savu un dzīvesbiedres kopīgo dēlu Maksu 2017. gadā.

Stāvu augstāk izvietota saimnieku guļamistaba ar trīs plašām garderobes telpām, vannasistabu un diviem ļoti lieliem logiem, kas ļauj ieplūst dabiskajai gaismai. Šajā stāvā ir vēl viena guļamistaba ar kamīnu, ģērbtuvi un privātu vannasistabu.

foto: Alberto Reyes/Shutterstock/ Vida Press
Sintija Niksone ar dzīvesbiedri Kristīni Marinoni 2018. gadā.

Ja Sintija Niksone kādreiz vēlētos savus apartamentus izīrēt, viņa istabas trešajā stāvā varētu piedāvāt kā divus atsevišķus dzīvokļus. Abās būtu divas guļamistabas un divas vannasistabas, kamīns, kā arī sava virtuve ar modernu aprīkojumu. No augšējā stāva iespējams iziet uz jumta terasi.

Zvaigžņu tērpi filmas „Sekss un lielpilsēta 2” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Sintija Niksone visu mūžu ir bijusi Ņujorkas iedzīvotāja. Viņām abām ar dzīvesbiedri pieder arī vēl citi īpašumi šajā pilsētā un valstī, to skaitā četru guļamistabu dzīvoklis Noho rajonā un vasaras māja Montaukā.

Sintija Niksone nopērk dzīvokli Ņujorkā

Seriāla “Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sintija Niksone (50) kopā ar ilglaicīgo partneri Kristīni Marinoni (49) par 1,49 miljoniem dolāru iegādājušas ...

gallery icon