Slavenības
2021. gada 23. jūnijs, 05:53

Megana Mārkla sniegusi pirmo interviju pēc skandalozās sarunas ar Opru Vinfriju

Jauns.lv

Šā gada 20. jūnijā “US Radio” ēterā pārraidīja Meganas Mārklas pirmo interviju, ko viņa sniegusi pēc martā notikušās skandalozās sarunas ar Opru Vinfriju. Jaunās intervijas tēma bija Saseksas hercogienes sarakstītā grāmatiņa bērniem “The Bench” (“Soliņš”).

Saseksas hercogienes Meganas pirmā grāmata bērniem “The Bench”

gallery icon
17

Saseksas hercogiene Megana atzina, ka pats lielākais viņas literārā darba cienītājs esot divus gadus vecais dēls Ārčijs. Jāatzīmē, ka intervija programmai “NPR Weekend” ierakstīta vēl pirms Meganas un prinča Harija meitas Lilibetas Diānas piedzimšanas.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Sarunā Saseksas hercogiene pastāstījusi, ka soliņu ar piemiņas plāksni uzdāvinājusi vīram Tēva dienā un bijusi “iedvesmota” sarakstīt dzejoli, kad ieraudzījusi, kā princis Harijs dārzā auklē mazo Ārčiju.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Jau tūlīt pēc izdošanas grāmata “The Bench” ierindojās “New York Times” bērnu bilžu grāmatu pirktāko skaitā, taču Lielbritānijā Meganas literārais veikums uztverts krietni vēsāk. Pirmajā pārdošanas nedēļā nopirkti vien 3212 eksemplāri, kas ir neliels skaits, ņemot vērā 68 miljonus iedzīvotāju valstī. Anglijā lasītāji priekšroku devuši hercogienes Ketrīnas apkopotajai fotogrāfiju grāmatai “Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”, kurā publicētas labākās fotogrāfijas, kuras prinča Viljama sievai nosūtījuši pavalstnieki, parādot, kā pārdzīvo Covid-19 pandēmijas laiku.

Hercogiene Ketrīna slimnīcā Londonā aplūko mākslas izstādi un dodas uz muzeju, lai prezentētu grāmatu

gallery icon
37

Sarunā ar izdevumu “The Mirror” kompānijas “The Bookseller” vadošais redaktors Toms Tivans norādījis, ka neraugoties uz to, ka Meganas grāmata pirmajā nedēļā neierindojās Top 50 pārdotāko skaitā, šie cipari nenes vilšanos, jo bilžu grāmatas pērk mazāk, taču šie rādītāji saglabājas stabili ilgākā laika periodā.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

“Es zināju, ka mūsu dēls iemīlēs grāmatu, un tas ir lieliski! Viņam piemīt negausīga apetīte pēc grāmatām. Viņš nepārtraukti prasa, lai mēs viņam palasītu atkal un atkal. Es ar lepnumu varu pateikt: “Mamma grāmatiņu “Soliņš” uzrakstījusi tev.” Brīnišķīga sajūta,” sarunā ar NPR producenti Samantu Balabanu izteikusies Megana Mārkla. “Katrs vērīgs lasītājs varēs atrast aizkustinošas atsauces, ko esam tur paslēpuši – to skaitā ir arī mana un mana vīra mammas mīļākā ziediņa – neaizmirstulītes – zīmējums. Šajā grāmatā ir daudz mīļu un mums nozīmīgu nianšu un, protams, mīlestības.”

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Vienā no ilustrācijām Saseksas hercogu ģimene atainota savas Kalifornijas savrupmājas dārzā. Zīmējumā var redzēt, kā Harijs kopā ar dēlu baro vistiņas un viņiem kompāniju sastāda divi suņi. “Aizvadītajā gadā daudziem no mums bija iespēja pabūt vienatnē ar sevi un klusumā daudz ko saprast. Es tādos brīžos skatījos uz vīru un dēlu pa mūsu mājas logu. Redzēju, cik gādīgi Harijs tur uz rokām un aijā Ārčiju… Šīs ir ne ar ko nesalīdzināmas emocijas. Tieši šādā brīdī man prātā ienāca dzejolīša rindas. Tas ir patiess mīlestības stāsts. Runa ir par to, cik svarīga bērnībā ir tuva saikne ar kādu, lai līdzās būtu tuvi cilvēki, kas atbalstīs kā labos, tā sliktos laikos,” savu stāstījumu par grāmatas tapšanu noslēgusi Megana Mārkla.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Hercogiene Megana ar dēlu un auklīti Keiptaunas lidostā

gallery icon
5