Slavenības
2021. gada 22. jūnijs, 05:44

"Viņa gribēja redzēt savus zēnus," - tuvs draugs pastāstījis par princeses Diānas pēdējo tālruņa zvanu

Jauns.lv

Princeses Diānas pēdējā zvana saturu pirms traģiskās nāves atklājis viens no viņas tuvākajiem draugiem, žurnālists Ričards Kejs. Vīrietis vēlāk no policijas uzzinājis, ka bijis pēdējais, ar kuru lēdija Dī runājusi pa tālruni.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Sarunu ar princesi Diānu žurnālists atstāstījis telekanāla ITV veidotajā dokumentālajā filmā, kas pirmizrādi piedzīvos šā gada 24. jūnijā. Ričards atsaucis atmiņā to brīdi, kad uzzinājis sirdi plosošo ziņu, ka Velsas princeses vairs nav šajā saulē. “Es ar viņu sarunājos tajā vakarā. Policijā teica, ka viņas pēdējais zvans bijis man,” apliecinājis žurnālists.

Cilvēkus tik ļoti mīlošā princese Diāna

Diāna vienmēr gribēja būt princese cilvēku sirdīs, kāda arī bija.

gallery icon
41

Pēc Ričarda Keja teiktā, tolaik princese Diāna centusies atvērt jaunu savas dzīves lappusi. Pēc šķiršanās no prinča Čārlza bija pagājis gads. Par to viņi arī pārrunājuši liktenīgajā vakarā. “Viņa ļoti gribēja sākt visu no sākuma, darīt kaut ko citu un izpētīt karaliskās ģimenes otru pusi. Un vēl viņa gribēja atgriezties un redzēt savus zēnus,” žurnālists pastāstījis par princeses pēdējo telefonsarunu.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Šā gada 1. jūlijā princese Diāna atzīmētu savu 60. dzimšanas dienu. Viņu vēl dzīves laikā dēvēja par “tautas princesi”. Lēdija Dī gāja bojā 1997. gada 31. augustā autoavārijā Parīzē. Lielbritānijā pie Kensingtonas pils, kur laulības laikā dzīvoja Diāna, šajā dienā jau 24 gadus pulcējas cilvēki no visas pasaules. Viņi nes ziedus un fotogrāfijas, ko noliek pie pils vārtiem.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Šogad par godu Diānas apaļajai jubilejai paredzēta skulptūras atklāšana, ko jau 2017. gadā pasūtījuši viņas dēli princis Viljams un princis Harijs.

Princeses Diānas dēlu bērnu dienu ģērbšanās stils

Etiķetes eksperti atklāj, ka mazu zēnu ģērbšana šortiņos ir nerakstīts likums, kas norāda uz piederību augstākai klasei. Arī princese Diānas ...

gallery icon
8