Slavenības
2021. gada 15. jūnijs, 07:03

Eksperte, kas lasa pēc lūpām, atklāj, kā hercogiene Ketrīna uzrunā princi Čārlzu

Jauns.lv

Eksperte, kas lasa pēc lūpām, pastāstījusi, kā hercogiene Ketrīna uzrunā vīratēvu, kad sabiedrība to nedzird. Eksperte to novērojusi, kad britu karaliskā ģimene Kornvolā apmeklēja pieņemšanu bijušajā māla karjerā ierīkotajā tropu botāniskajā dārzā un ekotūrisma galamērķī, kam dots nosaukums “Ēdenes projekts”.

Britu karaliskā ģimene un lielvalstu līderi pieņemšanā “Ēdenes projekta” botāniskajā dārzā Kornvolā

gallery icon

Kad karaliskā ģimene bija sapulcējusies, lai kopā dotos uz tikšanos ar G7 samita viesiem “Ēdenes projekta” botāniskajā dārzā, Kembridžas hercogiene vērsusies pie prinča Čārlza, uzrunājot viņu par “opapu”.

Eksperte, kas prot lasīt pēc lūpām, portālam “Cornwall Live” atklājusi, ka “Ēdenes projekta” svinīgās pieņemšanas laikā, kad plašāka sabiedrība to nedzird, hercogiene Ketrīna vīratēvu uzrunājusi par opapu, tāpat kā to dara savu bērnu – prinča Džordža, princese Šarlotes un prinča Luisa – klātbūtnē.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon

Ketrīna, Čārlzs, karaliene, princis Viljams un Kornvolas hercogiene Kamilla piedalījās svinīgajā pieņemšanā kopā ar vairākiem pasaules valstu līderiem, kuri Kornvolā ieradušies uz G7 politisko samitu.

Hercogiene Ketrīna slimnīcā Londonā aplūko mākslas izstādi un dodas uz muzeju, lai prezentētu grāmatu

gallery icon

Eksperte, kas lasa pēc lūpām, novērojusi, ka brīdī kad karaliskā ģimene satikusies, Ketrīna ar vīratēvu apsveicinājusies, sakot: “Sveiki, opap, kā jums iet?”

Nākamais Anglijas karalis ir vecaistēvs hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama trīs bērniem – Džordžam, Šarlotei un Luisam.

Britu princese Šarlote savā 5. dzimšanas dienā pandēmijas laikā Norfolkā 2020. gada 2. maijā

gallery icon

Eksperte atklājusi vēl citus fragmentus no karaliskās ģimenes īsajām pārrunām, kamēr viņi gāja pa botānisko dārzu.

Vienā no sarunām Kamilla izteikusies, ka viņa turot karalienes “lakatiņu”. Eksperte norāda, ka novērojusi jauku brīdi, kura laikā Kamilla apvaicājusies, vai vīramāte nevēlas uzlikt līdzpaņemto aksesuāru.

Princis Čārlzs un hercogiene Kamilla Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon

Karaliene, Čārlzs un Kamilla sasnieguši dārza stūri, kad Čārlzs atskatījies uz abām. Saskaņā ar ekspertes novērojumiem, tieši tajā brīdī Kamilla piedāvājusi karalienei lakatiņu.

Kamilla, kas visu ceļu turējusi šo lakatu, apvaicājusies: “Šeit ir jūsu lakatiņš.”

Karaliene atbildējusi: “Lai tas paliek pie jums.”

Uz ko Kamilla pārvaicājusi: “Vai esat par to pārliecināta?”

Tad īsajā diskusijā iesaistījies Čārlzs, norādot sievai: “Viņa to nevēlas.”

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon

Botāniskajā dārzā notiekošajā pasākumā karaļnama pārstāvji tikušies ar vairākiem lielvalstu līderiem, to skaitā ASV prezidentu Džo Baidenu, Francijas prezidentu Emanuelu Makronu un Vācijas kancleri Angelu Merkeli.

Vēlāk notika svinīgās pusdienas, kur neiztika arī bez tortes. Kad pienāca laiks kūkas griešanai, karaliene palūdza leitnantam Edvardam Bolitho ceremoniju zobenu, lai ar to dalītu torti.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Karaliene Elizabete II pirmo kūkas gabalu griež ar ceremoniju zobenu.

Kad padomnieks ieminējās, ka ir pieejams parasts nazis tortes griešanai, karaliene atbildējusi: “Es zinu, ka ir, bet šādi ir neparastāk.”

“Tas griež cauri visam,” karalienes izvēli atbalstījusi Kornvolas hercogiene, pie reizes arī palīdzot vīramātei, noslēdzot šo savdabīgo tortes griešanas procesu.

Zobenu karaliene izmantoja tikai pirmā tortes gabala griešanai. Pēc tam viņa atdeva zobenu atpakaļ leitnantam un otro gabalu grieza ar parasto nazi.

Karaliene Elizabete II vīra 100. dzimšanas dienai par godu iestāda Edinburgas hercoga vārdā nosauktu rozi

gallery icon