Slavenības
2021. gada 14. jūnijs, 15:55

Kad princis Harijs un Megana Mārkla parādīs meitas fotogrāfiju?

Jauns.lv

Jūnija sākumā princis Harijs un bijusī aktrise Megana Mārkla kļuva par vecākiem meitai, kurai viņi deva vārdu Lilibeta Diāna. Pāris jau esot parādījis bērnu karalienei Elizabetei II, taču ar jaundzimušās meitas fotogrāfijas publiskošanu plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos nesteidzas. Vai tam ir kāds nopietns iemesls?

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon

Karaļnama biogrāfi sliecas domāt, ka jaunie vecāki nekavēsies pārāk ilgi, lai atrādītu mantinieces seju. Katrā ziņā neviens no ekspertiem neredz tam pamatotu iemeslu. Visticamāk, Megana Mārkla un princis Harijs vēlas sagaidīt kādu īpašu svētku dienu, kad parādīt meitu sabiedrībai. Vai arī kādu svarīgu labdarības pasākumu, - tā prognozē izdevums “Express”.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Pēdējā no augšminētajām versijām tiek uzskatīta par visticamāko. Lielākoties tāpēc, ka pēc Lilibetas piedzimšanas princis un viņa sieva lūdza fanus nesūtīt dārgas dāvanas, piedāvājot pārskaitīt liekos līdzekļus fondiem, kuru patronāžu viņi uzņēmušies. Lielākā daļa šo organizāciju ir saistītas ar sieviešu un bērnu atbalstīšanu.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon

Megana Mārkla meitu laida pasaulē šā gada 4. jūnijā pulksten 11:40 Santabarbaras kotedžas slimnīcā Kalifornijā. Meitenei vārdu dots par godu karalienei Elizabetei II un prinča Harija pāragri mirušajai mātei Velsas princesei Diānai. Saseksas hercogu pirmdzimtais – dēls Ārčijs – pasaulē nāca 2019. gada 6. maijā.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon