foto: Mārtiņš Ziders
Festivāls "Summer Sound" šogad nenotiks
Mūzika
2021. gada 5. jūnijs, 11:33

Festivāls "Summer Sound" šogad nenotiks

Jauns.lv

Ņemot vērā esošo situāciju valstī, organizatori pieņēmuši lēmumu, ka festivāls "Summer Sound" šogad nenotiks, tas pārcelts uz 2022. gada vasaru – 29. un 30. jūliju, gandrīz pilnībā saglabājot visu līdz šim izziņoto programmu.

Ballētāji līksmo "Summer Sound" festivāla pirmajā dienā (2019.gads)

gallery icon
67

“Mēs nepārtraukti sekojam epidemioloģiskajai situācijai, vakcinācijas procesam un valdības lēmumiem attiecībā uz ierobežojumiem. Rādās, ka dzīve lēnām atgriežas ierastajās sliedēs, tomēr ne pietiekami ātri, lai šogad būtu iespējams noorganizēt pilvērtīgu festivāla "Summer Sound" norisi. Mums ir nepieciešams laiks, lai kvalitatīvi sagatavotu lielāko pludmales pasākumu Baltijā. Līdz ar to, pat, ja būtu vismazākās cerības uz to, ka drīzumā varētu tikt atļauta pasākumu norise, kurā drīkst piedalīties vairāk par 500 apmeklētājiem vienuviet, mēs būtu ierobežoti laikā, lai paspētu sagatavot pilnvērtīgu festivālu, kurš atbilst mūsu kvalitātes un izpildes prasībām. Tieši tāpēc mēs pieņemam apmeklētājiem drošu un festivāla norises kvalitātei atbilstošu lēmumu – pārcelt festivālu "Summer Sound" uz 2022. gada vasaru”, saka festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Gacho uzstāšanās Liepājas festivālā „Summer Sound”

gallery icon
14

Festivāls "Summer Sound" Liepājas pludmalē norisināsies 2022. gada 29. un 30. jūlijā. Tas pēc skaita būs desmitais festivāls un Uldis Pabērzis festivāla apmeklētājiem dara zināmu, ka “tad nosvinēsim tā kārtīgi – arī par pārceltajiem festivāliem!”

Šobrīd teju visi līdz šim apstiprinātie festivāla mākslinieki ir piekrituši uzstāties arī 2022. gada festivālā, tādējādi lielas izmaiņas festivāla mākslinieku nav gaidāmas. Festivāla "Summer Sound" programmā ir izziņotas franču dīdžeja Kungs, dīdžeju dueta "Ofenbach", grupu "Mumiy Troll", "Musiqq", "Jumprava", Singapūras satīns", "Astro’n’out", "Dagamba", repera Gacho, mūziķa Ralfa Eilanda un citu mākslinieku uzstāšanās. Mākslinieku saraksts tiks papildināts, tuvojoties 2022. gada festivālam.

Festivāla „Summer Sound” pirmā diena

gallery icon
114

Visas iegādātās biļetes uz festivālu ir derīgas un ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt festivālu "Summer Sound" 2022. gada 29. un 30. jūlijā.