Slavenības
2021. gada 1. jūnijs, 12:25

Hercogiene Ketrīna rotājusies ar kaklarotu, kas veltīta viņas bērniem

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams noslēdza savu oficiālo vizīti Skotijā. Katrai iziešanai sabiedrībā Ketrīna bija izvēlējusies jaunu un stilīgu tērpu. Pēdējā viesošanās dienā hercogiene bija rotājusies ar īpašu rotaslietu – zelta ķēdīti ar savu bērnu – prinča Džordža (7), princeses Šarlotes (6) un prinča Luisa (2) – iniciāļiem.

Hercogiene Ketrīna viesojas Skotijā un uzspēlē ar bērniem tenisu

gallery icon
17

Kembridžas hercogienes Ketrīnas zelta ķēdīti rotāja kuloni ar burtiem “G” (George), “C” (Charlotte) un “L” (Louis), kas ir viņas un prinča Viljama bērnu vārdu pirmie burti. Šādas kaklarotas klientiem piedāvā britu dizainere Daniele Dreipere un tās iespējams iegādāties par 495 sterliņu mārciņām (576 eiro). Viesojoties pie bērniem un uzspēlējot ar viņiem tenisu, hercogiene bija izvēlējusies zīmola “Ralph Lauren” baltu sportisku džemperi, melnas garās bikses un klasiskus zīmola “Superga” sporta apavus.

foto: Andy Buchanan/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press

Līdzīgā “Ralph Lauren” džemperī savulaik vairākkārt sabiedrībā redzēta arī princese Diāna.

Zelta ķēdīte ar bērnu vārdu iniciāļiem ir viena no Ketrīnas mīļākajām rotaslietām. It īpaši reizēs, kad viņa ir tālu prom no mājām. Hercogienes personīgajā juvelierizstrādājumu kolekcijā ir arī kaklarota ar kulonu, uz kura iegravēts pilns viņas pirmdzimtā, prinča Džordža, vārds.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Aizvadītajā gadā Ketrīna redzēta sabiedrībā ar līdzīgu kaklarotu, ko darinājis zīmols “Spells of Love”. Arī uz šīs ķēdītes bija savērti trīs kuloni ar iegravētiem viņas bērnu vārdu iniciāļiem.

Savukārt 2014. gadā hercogiene bija redzēta rotājusies ar ķēdīti ar sirsniņas kulonu uz kura iegravēts burts “W” – kas ir viņas vīra vārda pirmais burts. Šo rotaslietu Ketrīnai bija uzdāvinājusi viņas māsa Pipa Metjūsa.