Slavenības
2021. gada 28. maijs, 10:40

Kima Kardašjana esot tīšām organizējusi paparaci fotosesijas, lai kļūtu slavena

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigžņu pāris Spensers Prats un Heidija Montaga paslavējuši savas amata māsas realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas pārsteidzošās darba spējas, bet piebilduši, ka sākumgados viņa šo to no slavas gūšanas stratēģijas nokopējusi no viņiem.

Heidija Montaga un Spensers Prats

gallery icon

Realitātes šova “The Hills” zvaigznes Spensers Prats un Heidija Montaga apgalvo, ka Kima Kardašjana nošpikojusi viņu stratēģiju: speciāli sarīkotas “paparaci iestudētas” fotosesijas, ar kuru palīdzību ātrāk iemantot slavu.

Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta 2021. gada martā

gallery icon

Precētais pāris, kuru fani iesaukuši par “Speidiju” [apvienojot abu vārdus], popularitāti ieguva, pateicoties MTV radītajam realitātes šovam “The Hills”. Tas notika 2006. gadā, tieši gadu pirms pasaulei sevi pieteica māsas Kardašjanas ar šovu “Keeping Up With The Kardashians”.

Māsas Kardašjanas ciemos Armēnijā

Kima Kardašjana ieradusies Armēnijā kopā ar vīru Kanji Vetsu un meitu Nortu, kā arī jaunāko māsu Hloju. Par ģimenes ...

gallery icon

Tagad Prats un Montaga nākuši klajā ar sensacionālu apgalvojumu, ka viņiem ir pierādījumi, ka Kima Kardašjana nošpikojusi speciāli sarunāto paparaci fotosesiju stratēģiju, lai šādā veidā veiksmīgāk uzsāktu savu ceļu pretī slavai.

Kima Kardašjana reklamē savu šovu kaila

Kima Kardašjana kaila pozējusi fotogrāfam, jo pēc tam, kad viņa paliks stāvoklī, ķermenis atkal ievērojami mainīsies. Fotosesijas aizkulišu video mamma ...

gallery icon

Sarunā ar britu laikrakstu “The Sun” 37 gadus vecais Spensers Prats norāda: “Es tik tiešām zinu, ka viņi nokopēja mūsu speciāli rīkoto paparaci fotosesiju ideju, turklāt noslēdza līgumu to ar to pašu aģentūru, ar kuru mēs strādājām. Protams, ka viņi to neatklās, taču es gan to varu pateikt.”

Seksīgas bildītes, kādas Kima Kardašjana pati ievietojusi „Twitter” blogā

gallery icon

“Viņiem bija tādas pašas partnerattiecības ar aģentūru. Iespējams, ka galarezultātā darījums sanāca labāks, bet vienalga.”

Savukārt 34 gadus vecā Heidija Montaga papildina vīra teikto, norādot, ka Kima un viņas ģimene rīkojusies “ļoti gudri”, nolemjot sekot viņu iepriekš izstrādātai un praksē pārbaudītajai stratēģijai.

Heidija Montaga gadu gaitā

gallery icon

Lai gan Spensers Prats norāda uz līdzībām abu ģimeņu ceļā pretī slavai, viņš noliedz, ka Kardašjanu klana veiksmīgais šovs būtu pateicību parādā tikai un vienīgi viņu šovam “The Hills”.

Prats norādījis, ka Kimai slavas saulītē palīdzējusi nonākt cita tolaik jau zināma sabiedrības dāma – Parisa Hiltone. Tieši viņa savulaik iedvesmojusi lielāko daļu topošo realitātes šovu zvaigžņu un sabiedrības dāmu.

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006. gadā

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006 gadā.

gallery icon

Kima strādāja kā Parisas personīgā asistente un stiliste vēl pirms pati sāka gūt popularitāti.

“Kima ir parādā Parisai,” ir pārliecināts Spensers Prats. “Varbūt Kima no mums daudz ko iemācījās, un Kima bieži bija mums līdzās, bet man ir sajūta, ka Krisa Dženere būtu padarījusi visu ģimeni bagātu un slavenu, arī neatkarīgi no tā vai mūsu tandēms būtu radies, vai nē.”

Divas slavenākās sabiedrības dāmas tusē vienā ballītē. Hiltone pret Kardašjanu

gallery icon

Heidija ļoti slavē Kimas un visas viņas ģimenes ārkārtīgi lielās darba spējas. Kima esot spējusi vienā vakarā apmeklēt neskaitāmus saviesīgus vakarus, nedzerot ne piliena alkohola un mēģinājusi panākt, lai viņas vārds pēc iespējas biežāk izskan sabiedrībā.

Kimas Kardašjanas un Džastina Bībera seksīgā fotosesija

gallery icon

Spensers nožēlo, ka viņi nav centušies tik regulāri un bieži apmeklēt pasākumus, kā to darīja Kima, taču abi tolaik jutušies, ka viņi jau tā sasnieguši visu iecerēto.

foto: Mtv/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Heidija Montaga un Spensers Prats 2006. gadā.

“Ikviens, kurš ir slavens, ir to nopelnījis,” norāda Spensers Prats. “Ir tik grūti būt slavenam. Es to esmu iemācījies visu šo 15 gadu laikā, nemitīgi cenšoties uzturēt savas 15 slavas minūtes.”

foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Heidija Montaga un Spensers Prats ar dēlu Ganeru 2019. gadā.