Trakā pasaule
2021. gada 20. maijs, 13:10

Policisti saņēma ziņu par meitenīti, kura no kāda bēg, bet kamerā redzētais nobiedēja arī viņus

Jauns.lv

Ohaio štata policija pēc apkārtējo iedzīvotāju apraksta meklēja mazu bērnu, bet tad aplūkoja kādu novērošanas kameras uzņemto video. Kārtības sargiem nācās aizdomāties par to, vai vispār meitenīte bija?

Incidents Mentorā noticis maija sākumā. Toreiz vairāki kaimiņi pamanīja, ka garām viņu mājām paskrien bērns. Tas notika vēlā vakarā, tāpēc iedzīvotāji nolēma sazināties ar policiju, lai pārliecinātos, ka bērns atrodas drošībā. Pēc ierašanās kārtības sargi sāka iztaujāt visus lieciniekus.

foto: Ekrānuzņēmums
Pārskatot kadrus, lai izprastu bērna maršrutu, policisti sāka aizdomāties par to, vai bērns vispār bijis.

Vienīgais, ko viņi atcerējās, ka mazā meitene izskatījusies apmēram 7 gadus veca. Veidot pašportretu bija bezjēdzīgi, jo seja šķita pavisam neskaidra. To visu policisti saprata pēc tam, kad saņēma video kadrus no tuvumā esošās novērošanas kameras.

Pārskatot kadrus, lai izprastu bērna maršrutu, policisti sāka aizdomāties par to, vai bērns vispār bijis. Iespējams, tas bijis spoks?

Video redzams, ka pa taciņu ātri pārvietojas caurspīdīgs objekts, kas nosacīti atgādina mazu bērnu. Neskatoties uz to, policija turpināja meklēt tā vakara varoni, kas bija uztraucis vairākus iedzīvotājus.

Tomēr atrast meiteni, par kuru stāstīja vairāki kaimiņi, tā arī neizdevās. Turklāt neviens iedzīvotājs nebija ziņojis par bērna pazušanu. Atliek vien minēt vai ieraksts ir tikai kameras kļūme, vai arī piedzīvots kas paranormāls.

Tēmas