Kino
2021. gada 20. maijs, 12:12

Tapis "Rīgas Viļņu" speciālizlaidums - ceļvedis televīzijas jaunajā pasaulē

Jauns.lv

Žurnāls Rīgas Viļņi sagatavojis speciālizlaidumu «Televīzijas Jaunās Iespējas» par mūsdienīgi daudzveidīgām iespējām, kādas skatītājiem piedāvā dažādas platformas ārpus tradicionālās televīzijas. Saturs domāts gan auditorijai, kas ikdienā patērē internettelevīziju vai kabeļtelevīziju, bet ir gatavi paskatīties tālāk, gan skatītājiem, kas jau izmanto straumēšanas lietotnes.

Laikā, kad aizvien biežāk, tostarp – Latvijā, runā par krāšņu un dārgu seriālu nonākšanu straumēšanas platformās, oriģinālsatura radīšanu YouTube kanālos, arvien vairāk cilvēkiem rodas vēlme iepazīties ar šo saturu un kļūt par tā patērētāju. Taču ne visi ir gatavi saviem spēkiem iedziļināties, kā šādam saturam piekļūt, kādas tehnoloģijas un pakalpojumi tam nepieciešami. Nav runa tikai par pensijas vecuma cilvēkiem, bet arī jaunāku paaudzi.

Dzirdot dažādas lietotnes (Tet+, Go3, YouTube, Start, Viaplay u. c.), vārdus – straumēšana, viedtelevīzija –, liela daļa nesaprot, ar ko tās atšķiras, kādu saturu tur meklēt un kā pie tā nokļūt, taču skaidrs ir viens, ka tur rāda mūsu aktierus, piemēram, Buli, Žagaru, Nevarausku, Kalniņu, Jakovļevu u. c., kas nozīmē, ka tur “ietikt” latviešu skatītājam kļūst arvien svarīgāk. Radies iespaids, ka viss jaunais meklējams tur – “kaut kur”...

Kā ko atrast un starp daudzām iespējām izvēlēties sev pieņemamāko?

Speciālizlaidums ir ceļvedis jaunajā pasaulē “aiz televizora”: vienkārši un saprotami skaidro, kādas mūsdienās ir iespējas skatīties izklaides saturu, kādas viedierīces tam ir nepieciešamas, kādas šajā jomā ir tendences pasaulē un Latvijā, kādi seriāli un projekti tajos šogad parādīsies, kādas personības un notikumi saistīti ar dzīvi straumēšanas lietotnēs. Lasītājam, kas jau šīs platformas iepazinis un lieto, noderēs populāru seriālu recenzijas, jaunumu apskats un drīzumā gaidāmais saturs.

Speciālizlaidumā Televīzijas Jaunās Iespējas:

  • Praktiski padomi, kur meklēt filmas un visu laiku labākos seriālus.
  • Testējam, kādas lietotnes pieejamas Latvijā, cik tās maksā un kādām vajadzībām piemērotas.
  • Kā dažādām paaudzēm atrast milzum daudz noderīgas un izklaidējošas informācijas pilnīgi bez maksas.
  • Aktrises Ditas Lūriņas pārdomas pēc darba jaunajā Go3 seriālā: “Uz Prīverta grāmatas atklāšanu es neietu..”
  • Pirms Go3 grāvēja! Latvieši Bolīvijas narkobiznesa nagos: no laimes asarām līdz nāves bailēm...
  • 6 labāko seriālu recenzijas: skatāmies, vērtējam, iesakām.
  • Labāk būt sagatavotam: straumēšanas platformu pārsteigumi, kas gaidāmi šogad.