Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Anna Gowthorpe/Shutterstock/ Vida Press
Toms Krūzs filmas uzņemšanas laukumā.
Toms Krūzs filmas uzņemšanas laukumā.
Slavenības

Kāpēc Toms Krūzs bija spiests izsaukt apsardzi filmēšanas laukumā?

Jauns.lv

Aktieris Toms Krūzs bijis spiests pastiprināt apsardzi filmas “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā, jo ziņkārīgi cilvēki atkārtoti centušies iekļūt vietās, kur norisinās darbs pie ilgi gaidītā turpinājuma un nepiederošām personām ieeja ir liegta.

Kāpēc Toms Krūzs bija spiests izsaukt apsardzi fil...

Toms Krūzs izsaucis papildus apsardzi, lai pieliktu punktu tam, ka nepiederošas personas regulāri cenšas ielauzties filmas uzņemšanas laukumā, - ziņo ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

58 gadus vecais aktieris šobrīd strādā pie franšīzes “Neiespējamā misija” uzņemšanas Jorkšīras grāfistē, Anglijā.

foto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID/ Vida Press
Toms Krūzs strādā pie kaujas ainas uz vilciena jumta.
Toms Krūzs strādā pie kaujas ainas uz vilciena jumta.

Darbs pie kino ekranizējuma koronavīrusa pandēmijas dēļ jau vairākkārt atcelts un pārcelts uz vēlāku laiku, un Krūzs ir gatavs darīt visu, lai nekas vairs neradītu liekus šķēršļus filmēšanai.

foto: Anna Gowthorpe/Shutterstock/ Vida Press
Darbs pie kaujas ainas uz vilciena jumta.
Darbs pie kaujas ainas uz vilciena jumta.

Atgādināsim, ka pirms vairākiem mēnešiem aktieris “eksplodēja” filmēšanas laukumā, kad pamanīja, ka daži no darbiniekiem neievēro noteikto 2 metru distanci (pēc dažu informācijas avotu ziņām – sejas aizsargmaskas viņiem esot bijušas). Viņš rupji lamājies un kliedzis, ka viņu dēļ visi Holivudā zaudēs darbu. Šo dusmu izvirdumu kāds no radošās komandas ierakstījis audio formātā un ievietojis internetā. Vēlāk vairāki darbinieki iesnieguši atlūgumus, kā arī izskanējušas runas, ka slavenais aktieris Toms Krūzs nav vienīgais, kuram “ir nervi”, tādi ir arī citiem.

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

Jorkšīras grāfistē, kur šobrīd notiek darbs pie franšīzes, filmēšanas vajadzībām atvēlēta plaša teritorija, kur aktieri un kaskadieri var netraucēti strādāt. Taču jau vairākkārt ziņkārīgi fani centušies ielauzties filmēšanas teritorijā, lai skatītu notiekošo savām acīm, nevis pacietīgi gaidītu, kad pabeigtā filma nonāks uz ekrāniem.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Aiz sētas sākas filmēšanas laukums. Cilvēki aicināti nepārkāpt robežu.
Aiz sētas sākas filmēšanas laukums. Cilvēki aicināti nepārkāpt robežu.

Šādas “ielaušanās” filmēšanas laukumā notiek tik bieži, ka Toms Krūzs nolēmis pastiprināt apsardzi, lai nepieļautu vairs to atkārtošanos.

Sarunā ar britu lielāko bulvārpreses izdevumu “The Sun” kāds no zinātājiem pastāstījis: “Filmēšanas laukums ir tik liels un atvērts, ka nav iespēja slēgt to visu.”

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Filmas triku vajadzībām izveidotās instalācijas var radīt draudus ziņkārīgo dzīvībai.
Filmas triku vajadzībām izveidotās instalācijas var radīt draudus ziņkārīgo dzīvībai.

“Tāpēc likumpārkāpēji regulāri cenšas te iekļūt, lai aptaustītu trikiem sagatavotās ierīces un nepieciešamo aprīkojumu.”

“Tas ir murgs veselības un drošības apsvērumu ziņā. Aizvadītajā nedēļā pēc viena no šādiem incidentiem tika aizsaukta policija un Tomam nācās pieņemt mērus, ja kas tāds notiktu atkal.”

Toms Krūzs ierodas Londonā ar melnu helikopteru

“Filmēšanas laukums šiem cilvēkiem izskatās gana interesants un viņiem šķiet aizraujoši tur nofotografēties, bet viņi nesaprot, cik bīstami tas ir.”

Aculiecinieks apgalvo, ka vienā reizē viss aizgājis jau pārāk tālu, kad divi ziņkārīgie pamanīti rāpjamies pa filmēšanas laukuma instalācijām, un apsardzei vajadzējis steigties un pieprasīt viņiem nekavējoties nokāpt.

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz otrās mājas jumta, taču redzams, ka sāpes ir neizturamas. Šobrīd Londonā norisinās darbs pie filmas „Neiespējamā misija 6”.

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

Toms Krūzs esot ne tikai noraizējies par nepiederošo personu drošību, viņu šobrīd satrauc jebkas, kas varētu aizkavēt darbu pie filmas.

Jau tā šobrīd filmas pirmizrāde atcelta uz desmit mēnešus vēlāku laiku un paredzēta vien nākamā gada maijā.

Toms Krūzs laižas lejup no Vīnes operas jumta

Pilnā sparā rit darbs pie „Neiespējamā misija 5” filmēšanas. Triku ar laišanos lejup virvē no Vīnes operas jumta, Toms Krūzs ...

Aizvadītajā nedēļā spēcīga vēja dēļ Jorkšīrā aizkavējusies filmēšana, jo izvērtēts, ka laikapstākļi triku veikšanai ir pārāk riskanti.

Mūžam jaunais Toms Krūzs. Aktierim – 50!