Markus Riva tapinājis vienu no Latvijas žiperīgākajiem klipiem. VIDEO
Markus Riva ar jauno kompozīciju „Take Me Away”
Slavenības
2015. gada 14. augusts, 14:33

Markus Riva tapinājis vienu no Latvijas žiperīgākajiem klipiem. VIDEO

Jauns.lv

Klajā laists dziedātāja Markusa Rivas jaunākais singls no jau rudens sākumā gaidāmā albuma angļu valodā. Singla mūzikas un vārdu autors ir pats mūziķis un tā nosaukums ir „Take Me Away” (no angļu val. – „Aizved mani projām”).

Singla skanējums ir silts un noskaņas – vasarīgas, kas liek domāt par tālajām Havaju salām. Klips ir atskats uz Markus Rivas pēdējā gada straujajiem panākumiem, un tajā izmantoti dokumentāli kadri, kuros notverti paši spilgtākie mirkļi un prieka brīži arī no Markus filmētajām video bloga dienasgrāmatām. Klipā tiešām varam redzēt ļoti dažādu Rivu. Te viņš koķetē ar dāmām, te brien okeānā, un kas tad tas – pavisam plikiņš, piesedzis tik intīmāko vietu, stāv kā tāds jauns spruns „kumeļš”. Darbība klipā mainās tik žiperīgi, ka spēj tik izsekot bildei.

"Aizvadītais gads man ir bijis patiešām panākumiem bagāts, un esmu neizsakāmi pateicīgs par ikvienu man doto iespēju pakāpties aizvien augstāk. Tik pat pateicīgs esmu arī par atbalstu no līdzcilvēkiem un arī faniem, bez kuriem ceļš uz panākumiem nebūtu iespējams. Vēlos teikt, ka sapņi piepildās, un ar katru soli šis gads man ir pavēris aizvien plašākas karjeras iespējas - tātad virzos pareizajā virzienā," optimistisks ir Markus Riva.

Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmums no video