Slavenības
2021. gada 17. aprīlis, 06:33

Dženifera Lopesa oficiāli apstiprina šķiršanos no līgavaiņa

Jauns.lv

Dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas un viņas līgavaiņa bijušās beisbola spēlētāja Aleksa Rodrigesa attiecībās jau labu laiku valdīja krīze. Abi ļoti centās to atrisināt, lai izdotos izveidot kopīgu nākotni, tomēr beigu beigās pieņēma lēmumu šķirties.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa vārdā izplatīto oficiālo paziņojumu informē slavenību žurnāls “People”. Bijušais pāris pastāstījis, ka nolēmis izbeigt romantiskās attiecības, taču solījis saglabāt draudzību. Vairāku mēnešu garumā abas slavenības centās atrisināt samilzušās problēmas, taču saprata, ka tas nebūs pa spēkam.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

“Mēs esam sapratuši, ka esam viens otram labākie draugi. Mēs turpināsim kopā strādāt un atbalstīsim viens otru mūsu kopējos darījumos un projektos. Mēs vēlam viens otram un otra bērniem to labāko. Aiz cieņas pret viņiem vienīgais, ko
šobrīd vēlamies pateikt, ir paldies visiem, kas atsūtījuši savus laba vēlējumus,” norādīts paziņojumā.

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon
20

Pirmās runas par Lopesas un Rodrigesa iespējamo šķiršanos parādījās jau šā gada martā. Tolaik ārvalstu mediji izplatīja informāciju par Rodrigesa dēku ar kādu citu sievieti. Taču pāris noliedza baumas, apgalvojot, ka viņu attiecībās viss ir vislabākajā kārtībā. Viņi pat devās kopīgās brīvdienās, taču arī tas nespēja vairs glābt irstošās attiecības. Jaunākajās sociālajos tīklos publicētajās fotogrāfijās Lopesa jau bija redzama pozējam bez saderināšanās gredzena pirkstā.

Dženifera Lopesa “American Music Awards” ceremonijas vakarā 2020. gada novembrī

gallery icon
24

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa romantiskās attiecības aizsākās 2017. gadā. Mīļotie kādu laiku centās slēpt attiecības no plašākas publicitātes, bet drīz vien jau sāka kopīgi apmeklēt sarkanā paklāja pasākumus. Žurnālisti laiku pa laikam nāca klajā ar ziņām par Rodrigesa sānsoļiem, taču tas nekalpoja par iemeslu, lai Dženifera nepieņemtu mīļotā bildinājumu. Kāzas pāris vēlējās svinēt pērn, taču pandēmijas dēļ tās vajadzēja atlikt. Tagad ir skaidrs, ka plāni par greznu ceremoniju ir atcelti uz visiem laikiem.

Dženifera Lopesa " Versace" skatē Milānas modes nedēļā pavasaris/vasara 2020

gallery icon
5