Slavenības
2021. gada 18. aprīlis, 07:21

Novārdzis Breds Pits ratiņkrēslā izvests no slimnīcas

Jauns.lv

Andželinas Džolijas un Breda Pita fani nespēja vēl lāgā atgūties no šokējošajiem jaunumiem, ka Holivudas aktieru pāra bioloģiskā meita pārvietojas ar kruķu palīdzību, kad ratiņkrēslā redzēts viņas tēvs. 57 gadus vecais aktieris izskatījās stipri novārdzis.

Breda Pita izskats sabiedējis viņa fanus. Visur esošie paparaci notvēruši mirkli, kad aktieri ratiņkrēslā izveda no kādas klīnikas Beverlihilsā.

Kā raksta portāls "PageSix", kas publicējis aktiera fotogrāfijas, Holivudas aktieris izskatījies biedējoši slikti. Taču iemeslus novārgušajam paskatam viņi nenosauca. Fotogrāfijās redzams, ka Pits cenšas paslēpt seju ne tikai ar medicīniskās maskas un jakas kapuces palīdzību, bet arī acis viņš bija paslēpis aiz lielām saulesbrillēm.

Vēl fanu uzmanību piesaistījis laulības gredzenam līdzīgais juvelierizstrādājums uz aktiera zeltneša. Fani, kas raizējas par sava elka veselību un pārdzīvo par satraucošajām fotogrāfijām ratiņkrēslā, palikuši vēl lielākā neziņā par šobrīd notiekošo.

foto: John Salangsang/BEI/Shutterstock/ Vida Press

Tiesa, noskaidrojies, ka tas nebūt nav laulības gredzens, bet gan zīmoggredzens, kāds aktierim pirkstā redzēts jau pagājušā gada “Oskara” balvu vakarā.

Breds Pits “Oskara” balvas ceremonijā 2020. gadā

gallery icon

Jāatzīmē, ka Breda Pita parādīšanās ratiņkrēslā pārbiedējusi fanus, jo tikai dažas stundas pirms šo attēlu nonākšanas publiskā vidē viņi redzēja paparaci momentuzņēmumus, kuros ar kruķiem redzēta aktiera meita Šilo. Kas noticis ar 14 gadus veco aktiera atvasi, nav zināms. Atgādināsim, ka 2020. gadā Šilo kādu brīdi bija spiesta pārvietoties ar kruķu palīdzību pēc viņai veiktās gūžas operācijas.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon

Portālā "DailyMail" parādījusies informācija, ka Bredam Pitam Beverlihilsas klīnikā esot izrauts gudrības zobs un bažām par nopietnākiem veselības sarežģījumiem neesot pamata. Jau nākamnedēļ aktierim jābūt formā, jo paredzēts, ka viņš paziņos balvu vienā no nominācijām šā gada “Oskara” balvas ceremonijā, ko translēs svētdien, 25. aprīlī.

Breds Pits un Flī no “Red Hot Chili Peppers” apjūsmo motociklu

gallery icon

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon