Bena Afleka bērnu bijušajai auklītei auto par 43 000 $. Nez no kurienes gan
Baumo, ka Bena Afleka bērnu bijušās auklītes Kristīnes Ozunjanas jaunā „Lexus” automašīna ir dāvana no aktiera. Diez vai, strādājot auklītes darbu, iespējams nopirkt auto 43 000 ASV dolāru vērtībā.
Slavenības
2015. gada 16. augusts, 16:45

Bena Afleka bērnu bijušajai auklītei auto par 43 000 $. Nez no kurienes gan

Jauns.lv

Holivudas superzvaigznes Bena Afleka bērnu bijusī auklīte Kristīne Ozunjana nesen kā tikusi pie jauna smalka auto. Balto „Lexus” kabrioletu, kura cena sasniedz 43 000 ASV dolāru, jaunā sieviete jau izrādījusi saviem „Instagram” bloga sekotājiem.

Dienu pēc „Instagaram” blogā publiskotās fotogrāfijas ar jauno automašīnu, aktiera Bena Afleka bērnu bijusī auklīte redzēta izbraucam Losandželosas ielās savā iespaidīgajā spēkratā. „Monas Lisas smaids” no Kristīnes Ozunjanas sejas nepazuda ne uz mirkli, kad viņa stūrēja savu smalko kabrioletu.

28 gadus vecā blondīne jaunajā automašīnā devās iepirkties uz tuvējo iepirkumu centru „Sears”, tērpusies automašīnai pieskaņotā baltā topiņā bez piedurknēm, baltos sporta apavos, augumam piegulošos džinsos un tumši zilā vējjakā.

Savulaik Ozunjana bija Afleka un viņa bijušās sievas, aktrises Dženiferas Gārneres trīs bērnu auklīte. Baumo, ka viņa atlaista no darba pēc tam, kad Gārnere atklājusi par viņas dēku ar aktrises vīru. Lai gan Ozunjana šobrīd ir bez darba, šķiet par naudas trūkumu bērnu pieskatītāja nevar sūdzēties. Dodoties „šopingā” savā jaunajā automašīnā, viņai līdzi bija arī zīmola „Henri Bendel” rokassoma, kuras vērtība ir 478 ASV dolāru.

Savukārt gandrīz divas nedēļas Ozunjana dzīvojusi smalkajā „Hotel Bel-Air” viesnīcā. Slavenību žurnāla „People” reportieri noskaidrojuši, ka auklīte noīrējusi sev luksusa apartamentus, kas maksā 1500 ASV dolāru par nakti. Kristīne arīdzan baudījusi maltītes viesnīcas restorānā „Wolfgang Puck’s”, izmantojusi spa procedūras un viņas rēķins sasniedzis vairākus desmitus tūkstošus ASV dolāru.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press