Slavenības
2021. gada 14. aprīlis, 23:32

Karaliskā ģimene publicē iepriekš neredzētus foto ar princi Filipu

Jauns.lv

Britu karaliskā ģimene publicējusi vēl neredzētas fotogrāfijas ar Edinburgas hercogu - princi Filipu, kurš 9. aprīlī 99 gadu vecumā devās mūžībā.

Vienā no attēlumiem, kuru uzņēmusi Kembridžas hercogiene, redzama karaliene un princis Filips ar mazmazbērniem 2018.gadā Balmorālas pilī.

Iepriekš neredzētajā fotogrāfijā princis Luiss sēž karalienei klēpī. Šī ir viena no retajām fotogrāfijām, kurā Elizabete II tur rokās vienu no saviem septiņiem mazmazbērniem, vēsta "Sky News".

Kembridžas hercogu pārējie bērni princis Džordžs un princese Šarlote atrodas blakus karalienei. Pētera Filipa meitas, Savanna un Aisla redzamas pie sava vecvectēva.

Turpat arī Zāras un Maika Tindāla bērni Lena, kuru tur māsīca Aisla un Mia. "Twitter" profilā ievietotajās fotogrāfijās Filips un gados jaunais Čārlzs uz zirga spēlējam polo.

Jorkas hercogs Endrjū pavēstījis britu medijiem, ka karaliene Elizabete II sava vīra, Edinburgas hercoga Filipa aiziešanu no dzīves aprakstījusi kā "milzīgu tukšumu savā dzīvē".

Princis Endrjū sacīja, ka viņa tēva nāve ir "briesmīgs zaudējums". "Mēs esam zaudējuši visas tautas vectēvu," viņš piebilda, dodoties prom no svētdienas dievkalpojuma Vindzorā.

Kādreizējais Apvienotās Karalistes premjerministrs Džons Meidžors iepriekš izteicies, ka karaliskās ģimenes kopīgās skumjas ir "ideāla iespēja" šobrīd novērst plaisas, kas tajā radušās.

Princis Filips ar mazmazbērniem princi Džordžu un princesi Šarloti

gallery icon