foto: AFP/Scanpix
"Viņi neredzēja citu iespēju" - Harijs un Megana rūgti nožēlo skandalozo interviju ar Opru
Slavenības
2021. gada 14. aprīlis, 18:51

"Viņi neredzēja citu iespēju" - Harijs un Megana rūgti nožēlo skandalozo interviju ar Opru

Jauns.lv

Saseksas hercogu pāris nožēlo, ka viņu skandalozā intervija ar Opru Vinfriju iznākusi nepiemērotā brīdī. Tā publiski bija skatāma marta sākumā, kad princis Filips jau vairākas nedēļas atradās slimnīcā sirds problēmu dēļ.

Pēc izrakstīšanas no slimnīcas Elizabetes II vīrs atgriezās Vinzoras pilī, kur pagājušajā piektdienā nomira.

Princim Harijam un Meganai Mārklai tuvu stāvoša persona pastāstījusi, ka neskatoties uz nožēlu, pāris jūt, ka viņiem nebija citas izvēles.

Princis Harijs ar vectēvu princi Filipu

gallery icon
23

Taču viņi būtu vēlējušies, lai viss sakristu savādāk. Tagad hercogi cer, ka viņu rīcība nepasliktinās attiecības ar princi Čārlzu, princi Viljamu un herocgieni Ketrīnu.

"Viņiem vajadzēja izteikties un viņi neredzēja citu veidu kā to izdarīt. Harija un Meganas mīlestība un cieņa pret Filipu un karalieni nekad neizsauca šaubas," pastāstījis avots "Heat Magazine".

Saseksas hercogi Londonā pirms paziņojuma par karaļnama pamešanu

Pēc sešu nedēļu ilgajām brīvdienām Kanādā, Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī Saseksas hercogi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju ...

gallery icon
30

Harijam un Filipam vienmēr bijušas lieliskas attiecības, hercogs ne reizi vien silti izteicies par vectēvu.

Uzreiz pēc tam, kad karaliene paziņoja par vīra nāvi, Harijs izlidoja uz Londonu un tagad ievēro karantīnu savā kotedžā Frogmorā.