Slavenības
2021. gada 11. marts, 06:16

"Mans dzīvesbiedrs ir ērcīgs..." Baiba Sipeniece-Gavare par to, ka viņas vīrs paliek sievas ēnā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Tautā iemīļotā humoriste, TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare (51), viesojoties izaugsmes un iedvesmas forumā "Līdere", atzinusi, ka no sava vīra Gata Gavara saņēmusi pārmetumus par lielo popularitāti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Baiba sev raksturīgajā manierē forumā – tēmā "Un tam pa vidu es" – priecēja ar īsiem un humora piesātinātiem stāstiem par savu dzīvi. Baiba savas uzstāšanās laikā atklāja arī nianses par attiecībām ar dzīvesbiedru arhitektu Gati Gavaru.

Viņas vīrs allaž šķitis gana noslēpumains un saviesīgos pasākumos cenšas vienmēr kaut kur nozust un neuzturēties kopā ar savu dzīvesbiedri, kas – tieši pretēji – jau gadiem radusi uzturēties starmešu gaismās un par popularitāti vai atpazīstamību nudien sūdzēties nevar. Tā nu Baiba forumā atklāja kādu dzīves notikumu, kurā atspoguļojas viņas un vīra attiecības. “Mans dzīvesbiedrs ik pa brīdim ir bēdīgs, ne tas īstais vārds, drīzāk ērcīgs – par to, ka visur, kur mēs ejam kopā, viņš ir mans vīrs… Nevis viņš ir cilvēks pats par sevi, bet viņš ir mans vīrs,” stāstīja Baiba. “Kaut gan viņš ir pilnīgi normāls cilvēks. Viņš ir arhitekts, turklāt ļoti talantīgs arhitekts, un savā dzīvē pietiekami daudz ko ir izdarījis. Tad, kad mēs izejam sabiedrībā, viņš ir samierinājies, ka visi grib ar mani fotografēties,” par lielo uzmanību, kas veltīta viņai pašai, stāsta Baiba.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Nevar teikt, ka uzņēmējs Gatis Gavars būtu ļoti priecīgs un gandarīts par sievas popularitāti. Reizēm arī viņam tiek nepatīkama publicitātes deva.

Viņa gan saka: ir reizes, kad tomēr izdodas atrasties vidē, kur viņu neviens nepazīst. Tāda, piemēram, bijusi vīra drauga jubilejas balle Lietuvā. “Tur beidzot es varēju būt viņa sieva, jo Lietuvā mani neviens nezina. Es biju ļoti priecīga, jo gribu ballēties tādā ballē, kur mani neviens nezina, nu tā, lai es varētu tā kārtīgi “atpīt bizi”,” atzina humoriste.

Baibas Sipenieces-Gavares 50 gadu jubilejas svinības

Savu 50. jubileju TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare piektdien, 21. februārī, atzīmēja dubultā – saņemot apsveikumus un publiski pasmejoties par to, ...

gallery icon
149

Arī savulaik intervijā žurnālā "Patiesā Dzīve" Baiba sprieda, ka vīram ar viņu nemaz neesot tik viegli. Publiskajos pasākumos daudzi nākot klāt un sveicinoties tikai ar Baibu, ignorējot blakus stāvošo vīru. Baiba domā, ka jābūt pietiekami spēcīgam, lai to visu sagremotu un pieņemtu: “Viņš gremo, gremo un sagremo! Mūs glābj humors, lai gan ir situācijas, kad arī tas nepalīdz. Gatis ir viens no manas dzīves lielākajiem laimestiem, mēs neviens nezinām, kā būs tālāk, kā liktenis pagriezīsies.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās