Slavenības
2021. gada 10. marts, 06:56

Eksperta viedoklis: Megana gribēja kļūt par karalieni un tagad visiem atriebjas

Jauns.lv

Tagad Megana Mārkla atriebjoties visiem, kas noraidījuši viņas ambīcijas, ir pārliecināts laikraksta "The Sun" eksperts.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

39 gadus vecā Saseksas hercogiene Megana pavisam nopietni gribētu kļūt par Anglijas karalieni. Tieši nespēja īstenot šīs ambīcijas kļuvusi par iemeslu bijušās aktrises ne pārāk korektai uzvedībai attiecībā pret britu karalisko ģimeni.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Šādu viedokli paudis britu laikraksta “The Sun” žurnālists Toms Bauers, kurš uzskata, ka Meganu Mārklu visu viņas apzināto mūžu esot vadījis egoisms.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

“Slavas un bagātību meklējumi Holivudā bija Meganas Mārklas mērķis vairāk nekā 30 gadus. No tā brīža, kad tēvs viņu pirmo reizi aizveda uz filmēšanas laukumu, Megana vienmēr tiekusies pēc rampu gaismām un sabiedrības uzmanības. Taču Holivuda viņu noraidīja vēlreiz un vēlreiz. Divus stundu ilgā intervija, ko demonstrēs šovakar, ir viņas atriebība,” dažas stundas pirms svētdienas vakarā ASV demonstrētās intervijas rakstīja Bauers.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Pēc viņa domām, tā nebūs atriebība tikai filmu studijām, kuras viņā saskatīja vien kārtējo otršķirīgo aktrisi, bet visiem, kas jebkad atļāvušies izrādīt necieņu viņas “apbrīnojamajiem talantiem”. Pēc Bauera domām, šajā sarakstā Megana iekļāvusi karalieni Elizabeti II, viņas ģimeni un visu britu institūciju kopumā.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

“Viņu vaina Meganas savtīgajā pasaulē ir tajā, ka tie noraidīja viņas vēlmes. Megana nopietni domāja, ka laulība un Saseksas hercogienes tituls ir tikai sākums viņas “grandiozajā ceļā” pretī vēl lielākām ambīcijām un spozmei. Viņa vēlējās kļūt par Anglijas karalieni. Bet visus, kas nostājās viņai ceļā, viņa vainoja seksismā un rasismā,” kritizē žurnālists.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon
61

Bauers uzskata, ka tikai šis mērķis viņu “turējis” Lielbritānijā. Nesaskatot iespēju to realizēt, viņa arī vairs nedomāja uzkavēties Anglijā. Meganai daudz labāk patīk dzīve saulainajā Kalifornijā. Bet karaliskajai ģimenei, kura viņu atstūma, hercogiene nolēma parādīt, “kur vēži ziemo”, sniedzot divu stundu ilgu interviju, par kuru, kā baumo, baiļojusies pat karaliene Elizabete II.  

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25

Atgādināsim, ka gada sākumā Megana uzvarēja tiesā par privātuma robežu pārkāpšanu, kurā par vainīgiem atzina “Associated Newspapers”, kas ir izdevēji tādiem tabloīdiem kā “Mail on Sunday” (laikraksts, kurš publicēja hercogienes privāto vēstuli tēvam), “Daily Mail” un “MailOnline”. Saseksas hercogu pāris arī paziņoja, ka turpmāk nesniegs komentārus šo un citiem britu tabloīdu žurnālistiem. To skaitā “The Mirror” un “The Sun”, kura žurnālists šobrīd publicējis klaji kritisko viedokli par Meganas nereālajām ambīcijām. Pat, ja Meganai bijis sapnis par karalienes lomu, viedoklis ir nedaudz utopisks. Pirmais troņmantnieku rindā ir princis Čārlzs, kura valdīšanas laiks, tiesa, varētu nebūt ilgs, ņemot vērā jau tagad sasniegto cienījamo vecumu. Taču nākamie rindā ir princis Viljams un visi trīs viņa bērni. Lai kādos grēkos vainotu Meganu, maz ticams, ka viņas sapnis līdzi nesīs tik lielu ļaunumu, jo tikai prātam neaptverama traģēdija ar Kembridžu ģimeni varētu pavērt ceļu Harijam uz troni, kurā viņš šobrīd ir tikai sestais pēc skaita.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27