Slavenības
2021. gada 5. marts, 05:11

Briest skandāls! Megana vaino karalisko ģimeni "nepatiesības kultivēšanā"

Jauns.lv

Ceturtdien izplatītajā jaunajā reklāmas rullītī, kas sola skandalozu atklāsmju piesātinātu interviju, Megana Mārkla TV personībai Oprai Vinfrijai norāda, ka nebūtu korekti gaidīt no viņas klusēšanu, ja karaliskā ģimene par viņu un vīru princi Hariju "kultivējusi nepatiesību".

Saseksas hercogiene apgalvoja, ka viņu nebaida sekas pēc atklātās sarunas, jo tāpat jau “daudz kas ir zaudēts”. Šādu epizodi no intervijas otrajam reklāmas video izvēlējies telekanāls CBS, solot šokējošām atklāsmēm pārbagātu sarunu, kuru paredzēts demonstrēt jau šo svētdien, 7. martā.

Jaunais reklāmas video izplatīts ceturtdienas agrās stundās. Tajā Megana karalisko ģimeni sauc par “Firmu” un vaino “aktīvas lomas” spēlēšanā, izplatot melīgu informāciju par viņu un Hariju.

foto: Shutterstock/ Vida Press
TV personība Opra Vinfrija Meganas un Harija kāzās 2018. gadā.

Intervijā ar cienījamo TV dīvu Opru Vinfriju gaidāms, ka tiks atklātas aizkulises un noslēpumi par īso periodu, ko Saseksas hercogu pāris pavadīja kopā, strādājot karaļnamā, pirms atkāpās no pienākumiem un pārcēlās uz dzīvi ASV.

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Megana Mārkla sniedz interviju Oprai Vinfrijai.

30 sekunžu garajā video fragmentā Opra jautā hercogienei: “Kā tu jūties, kad zini, ka Pils šodien dzirdēs tavu taisnību?”

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Megana Mārkla.

Megana uz to rāmā balsī atbild: “Es nezinu, kā viņi varēja uz to cerēt, ka pēc visa šī laika mēs aizvien klusēsim, ja Firma ņem aktīvu lomu nepatiesas informācijas izplatīšanā par mums.”

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon

“Ja tam līdzi nāk risks kaut ko zaudēt… Mēs jau tā esam daudz ko zaudējuši.”

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon

Meganas un Harija intervija ar Opru Vinfriju sakrīt ar laiku, kad Bakingemas pils paziņojusi, ka uzsākusi izmeklēšanu par sūdzībām, ka hercogiene esot slikti izturējusies pret personālu.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Noticis tas, par ko britu karaliskā ģimene baidījās visvairāk. Bijusī aktrise pastāstījusi, kāpēc viņu neiemīlēja pēc kāzām ar princi, un kas aiz tā visa slēpjas. Viņa tiešā tekstā nosaukusi karalieni Elizabeti II un viņas kuplo saimi par vainīgiem savās bēdās, kad Opra apjautājās, kāda, viņasprāt, būs karaliskās ģimenes reakcija uz šo interviju.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon

Saseksas hercogiene uzskata, ka abi ar vīru pārāk ilgi piecietuši pazemojumu, tāpēc uzstāšanās televīzijā ir atbildes reakcija karaliskās ģimenes locekļu neizprotamajai rīcībai. Viņa arī ļāvusi noprast, ka labas attiecības ar vīra ģimeni vairs neizdosies atjaunot.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

Šis īsais fragments šokējis daudzus britus. Šī ir tikai pavisam neliela daļa no 90 minūšu garās intervijas. Karaliskās ģimenes fani ir pārliecināti, ka sarunā ar Opru Vinfriju hercogu pāris nāks klajā ar vēl citām daudz skandalozākām atklāsmēm, uz kuru fona princeses Diānas bēdīgi slavenā intervija ar Martinu Bašīru izskatīsies tikai kā “ziediņi”.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon

“Kā Harijs varēja tā izturēties pret savu ģimeni…”, “Vēsture precīzi atkārtojas, tikai kaitējums būs smagāks…”, “Esmu šokā. Trūkst vārdu”, “Ja Meganu vēl var saprast, tas, ko dara Harijs, ir ārpus saprāta. Sieva publiski apsūdz viņa ģimeni visās intrigās un viņš to pieļauj!”, “Es domāju, ka Megana un Harijs rīkojās pareizi. Cik ilgi var paciest šos uzbrukumus,” – fanu domas par gaidāmo interviju dalās.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon