Parisa Hiltone parāda saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu

gallery icon
20
Slavenības
2021. gada 25. februāris, 06:24

Parisa Hiltone dodas vakariņās ar līgavaini un parāda saderināšanās gredzenu ar milzīgu briljantu

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone un viņas līgavainis Kārters Reims pirmo reizi izgājuši sabiedrībā kopš paziņojuma par saderināšanos. Abi devušies vakariņās uz “Nobu” restorānu Malibu, un Parisas pirkstā bija redzams saderināšanās gredzens ar pasakaini lielu briljantu.

Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon
51

Nesen saderinātā Parisa Hiltone ļāvusi nedaudz aplūkot viņas krāšņo gredzenu, kad bija devusies vēlās vakariņās kopā ar līgavaini Kārteru Reimu.

foto: BACKGRID/ Vida Press

40 gadus vecās dīdžejmeitenes un sabiedrības dāmas saderināšanās gredzenu radījis luksusa juvelierizstrādājumu zīmols “Jean Dousset”. Tā dibinātājs Žans Dusē ir slavenā dārglietu meistara Luisa Kartjē (Louis Cartier) mazmazdēls.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Vakara iziešanai uz restorānu bagātniece bija izvēlējusies tērpties visa melnā. Melniem ādas mini svārciņiem viņa bija pieskaņojusi melnu topiņu, melnas matētas zeķbikses, apavus uz augstiem papēžiem un ādas cimdus bez pirkstiem. Lai gan viņas rokas bija daļēji paslēptas cimdos, nevarēja nepamanīt iespaidīgā lieluma saderināšanās gredzenu ar briljantu. Zaigojošajam juvelierizstrādājumam Hiltone pieskaņojusi arī sejas aizsargmasku ar spīdumiem.

Parisa un Kārters saderinājās uz privātas salas šā gada 13. februārī. Tas notika tieši vienu dienu pirms Valentīndienas un četras dienas pirms Hiltones 40. jubilejas.

Pāris ir kopā nedaudz vairāk par gadu. Savu pirmo kopābūšanas gadadienu viņi atzīmēja aizvadītā gada decembrī. Koronavīrusa pandēmijas un ar tiem saistīto ierobežojumu dēļ pāris aizvadītā gada laikā īpaši satuvinājies.

“Pagājušais gads ar Covid ir paātrinājis daudzas lietas,” komentējusi Parisa. “Kā cilvēkam, kurš nemitīgi ceļoja, šī bija iespēja palikt mājās un pārvērtēt to, kas man ir patiešām svarīgs. Attiecības un laiks, ko es pavadīju kopā ar Kārteru, ir dāvana. Esmu tik saviļņota, atverot nākamo mūsu dzīves lappusi.”

Parisa savā podkāstā “This Is Paris” atzina, ka no saviļņojuma “trīcējusi un raudājusi”, jo bijusi “tik saviļņota un tik laimīga”, kad Kārters viņu bildinājis.

Bagātniece gan atzīst, ka cerējusi saņemt bildinājumu jau aizvadītajos Ziemassvētkos, un jutusies nedaudz vīlusies, kad tas nenotika.

Viņa sākusi dot dažādus mājienus, ka gaida no Kārtera priekšlikumu jau tuvākajā laikā.

Kārters Parisai esot pateicis: “Kad es tevi bildināšu, tas būs fantastiskāk nekā tagad, tu drīz redzēsi.”

Pāris jau nopietni domā par pēcnācējiem. Abi uzsākuši mākslīgas apaugļošanas grūto un sarežģīto procesu, pēc tam, kad pārim to ieteikusi sabiedrības dāma Kima Kardašjana.

Parisa atzinusies, ka izvēlējusies radīt bērnu ar šādas metodes palīdzību, jo tikai tā viņa var būt pārliecināta, ka piedzims dvīnīši: puika un meitene.

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006. gadā

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006 gadā.

gallery icon
17

“Mēs veicam IVF, jo tā es varu izvēlēties dvīņus, ja gribēšu,” norādījusi Parisa. “Kima [Kardašjana] bija tā, kas man par to pastāstīja. Es par to neko nezināju.”

Hiltone un Reims ir pazīstami jau vairāk nekā 10 gadu, taču romantiskās attiecības uzsāka vien 2019. gadā - pēc tam, kad abu ģimenes bija kopā atzīmējušas Pateicības dienu.